معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در ایران ۲۰ هزار حافظ کل قرآن کریم وجود دارد که ۷۰ درصد آنها بانوان هستند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در ایران ٢٠ هزار حافظ کل قرآن کریم وجود دارد که ۷۰ درصد آنها بانوان هستند.

معصومه ابتکار امروز جمعه در توئیتی به برگزاری مسابقات قرآن کریم ویژه دانش آموزان اشاره کرد و نوشته است: «حضور در این مراسم معنوی مسابقات قرآن کریم برای من افتخار بود.

سال ۱۳۶۲ مسابقات قرآن کریم تازه شروع شده بود فقط یک خانم توانسته بود وارد رقابت ها شود، یعنی اصلا آقایان در حد این بانو نبودند. اما اکنون سه سال است که مسابقات بین المللی قرآن شاخه زنان برگزار می شود».

قرآن مایه آرامش و وحدت میان امت اسلام است

معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با حضور در محل برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم خواهران، از برگزارکنندگان این رویداد مهم قرآنی تشکر کرد.

معصومه ابتکار با تبریک اعیاد شعبانیه و ابراز خرسندی از برگزاری مسابقات بین‌المللی قران کریم و افتخار میزبانی این رویداد مهم قرآنی، ضمن تشکر از سازمان اوقاف و امور خیریه و همچنین وزارت آموزش و پرورش به جهت برگزاری با کیفیت این دوره از مسابقات، قرآن را عامل وحدت‌بخش امت اسلام دانست و گفت: تمسک به عروةالوثقی و تبعیت از دستورات قرآنی با تکیه بر توسل به ائمه علیهم السلام تنها راه نجات و سعادت بشریت است و برگزاری اینگونه مسابقات به جهت مودت و وحدت امت اسلام و اتحاد میان اقوام و مذاهب بسیار موثر است.

او در ادامه با آرزوی توفیق برای دست‌اندرکاران برگزاری مسابقات، بویژه عزیزانی که شرایط حضور بانوان را در این مسابقات فراهم کردند، برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت کرد و افزود: ان‌شاءالله همه ما بتوانیم با سرلوحه قرار دادن مفاهیم قرآنی، در جهت خدمت به دیگران قدم برداریم.

قرار است برترین‌ های این بخش روز یکشنبه، ۲۵ فروردین در مصلای امام خمینی (ره) معرفی و تجلیل ‌شوند.

رقابت بخش دانش‌آموزان سی ‌و ششمین مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در هتل هما تهران آغاز شده است و نمایندگانی از ایران، ترکیه، اردن، الجزایر و تانزانیا برای کسب رتبه‌های برتر با یکدیگر رقابت می‌کنند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش نیز گفته است که تسهیلات ویژه برای دانش آموزانی که در ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانش‌آموزان جهان اسلام برگزیده شوند، در نظر گرفته می شود.

«محمدرضا مسیب زاده» اظهار داشت: با توجه به تصمیم ستاد هماهنگی مسابقات قرآنی کشور، برگزیدگان مسابقات بین المللی قرآن که شامل برگزیدگان مسابقات قرآن دانش آموزان جهان اسلام هم می شود، برای ورود به دانشگاه ها در رشته های علوم قرآنی و تحصیل رایگان بدون کنکور معرفی می شوند.

وی درباره جزئیات برگزاری ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم دانش‌آموزان جهان اسلام که از ۲۱ فروردین آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ادامه دارد نیز توضیح داد: این دوره از رقابت ها برای اولین بار همزمان با مسابقات بین المللی قرآن کریم بزرگسالان و با همت سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شده است.

به گفته وی، بزرگترین المپیاد قرآنی جهان اسلام در ششمین دوره خود میزبان ۳۱ دانش آموز از ۲۱ کشور است.