مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان گفت: برخی از زنان کارگر با یک سوم حقوق واقعی کار می کنند.

وحیده نگین روز سه شنبه در نشست هم اندیشی مشاوران امور بانوان دستگاه های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خراسان شمالی اظهار کرد: متاسفانه این وضعیت زنان کارگر را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.

وی افزود: زنان زیادی از این امر گلایه دارند و از مسوولان مربوط خواستار پیگیری و رفع مشکلات حقوقی خود هستند.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه زنان مسایل و مشکلات زیادی وجود دارد که باید برای رفع آن تلاش کرد، از زنان شاغل در دستگاه های اداری خواست تا در این سمت و سو حرکت کرده و جامعه هدف را فراموش نکنند.

نگین به ظرفیت و نقش زنان در جامعه اشاره کرد و گفت: بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما متاسفانه از این ظرفیت بخصوص در حوزه اقتصادی و فرهنگ استفاده نشده است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان گفت: زنان شاغل در توسعه اقتصادی و فرهنگی نقش موثری ایفا می کنند و حتی مطالعات نشان داده که زنان شاغل سهم درآمدی بیشتری در آموزش فرزندان نیز دارند.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه جمعیت کشور رو به سالمندی است، افزود: در این زمینه نیز دستگاه های مسوول از جمله بهزیستی باید از هم اکنون اقدامات لازم را در خصوص حمایت از این قشر انجام دهد تا با بحران مواجه نشوند.

مشاور امور بانوان در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: هم اکنون 224 شرکت تعاونی ویژه بانوان در این استان وجود دارد که بیش از نیمی از این تعاونی ها به علل مختلف غیرفعال هستند.

ندا درتومی از نبود سرمایه در گردش و پشتوانه مالی به عنوان عمده ترین مشکلات شرکت های تعاونی زنان در این استان یاد کرد و خواستار توجه به شرکت های تعاونی زنان و ارائه تسهیلات به این بخش شد.

مشاور امور بانوان اداره کل بهزیستی خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: متاسفانه آسیب های خاصی در این استان در حوزه زنان وجود دارد.

ملیحه یغمایی بر راه اندازی مراکز خدمات اجتماعی در این استان تاکید کرد و گفت: پنج مرکز در دستور کار قرار گرفته اما نیاز به همکاری و مساعدت اعتباری بیشتری در این بخش است.

وی کمبود مراکز ترک اعتیاد ویژه بانوان را از دیگر مشکلات زنان این استان دانست و گفت: هم اکنون در این استان سه مرکز وجود دارد که این تعداد جوابگوی نیازها نیست.