بهره مندی از سطح دانش بالا ، قدرت مدیریت عالی ، اشتغالزایی و ویژگیهای شخصی و خانوادگی از جمله خصوصیاتی است که امسال برای انتخاب بانوی کارآفرین برتر در نظر گرفته خواهد شد.

سهیلا جلودار زاده مشاور وزیر صنعت در امور بانوان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: معاونت امور زنان ریاست جمهوری برنامه مشترکی را با وزارت صنعت، معدن و تجارت با عنوان رویداد 94 برای زنان در سال جاری برگزار می کند.

وی ادامه داد: این برنامه شامل یک نمایشگاه با محوریت نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار یک همایش دو روزه بین المللی و چاپ کتاب برای معرفی کارآفرینی حدود دو هزار نفر از بانوان کشور است.

جلودارزاده افزود: نمایشگاه چهار روزه از 24 تا 27 شهریور و همایش دو روزه از 25 شهریور در محل اجلاس برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه این برنامه برای آشنایی با آخرین رویدادهای حوزه کارآفرینی زنان است اظهار داشت: جایزه بانون کارآفرین برتر در سه رده انتخاب شده و در روز اختتامیه همایش یعنی 27 شهریور اهدا می شود.

جلودارزاده افزود: این جایزه در سه رده گروههای کالایی ، حوزه هفت گانه فعالیت کارآفرینی و یک نفر هم بانوی کارآفرین از بین تمام گروهها انتخاب خواهد شد.

وی ادامه داد: ویژگیهایی چون بهره مندی از سطح دانش بالا ، قدرت مدیریتی عالی ، اشتغالزایی و ویژگیهای شخصی خانوادگی در انتخاب بانوی کارآفرین برتر موثر خواهد بود.

مشاور وزیر صنعت با بیان اینکه امیدواریم این برنامه تا سال 1404 که سال شکوفایی و توسعه یافتگی است اجرایی شود گفت: این برنامه با هدف ترویج فرهنگ کار، مشارکت اقتصادی همه اعضای خانواده در تامین معاش و کمک به توسعه پایدار کشور برگزار می شود.

رفع موانع تولید در پسا تحریم

جلودار زاده در باره شرایط پس از تحریم اظهار داشت: این شرایط باید اصول اقتصاد مقاومتی را در نظر گرفته و برای رفع موانع تولید و ایجاد شور و شعف برای افزایش تولید ملی اصلاح شود.

وی با اشاره به اینکه باید شرایط را برای حضور بخش خصوصی فراهم کنیم گفت: نوآوری و برندسازی باید به عنوان پایه ای برای موفقیت شرکت های تولیدی داخل کشور در نظر گرفته شود.

مشاور وزیر صنعت افزود: موانعی چون انحصارطلبی در تولید ، نبود صداقت، مفاسد موجود و انتخاب های سلیقه ای باید رفع شود تا تولیدکننده بتواند در شرایط پس از تحریم فعالیت کند.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت های تولیدی کشورما بسیار بالاست گفت: بسیاری از بنگاههای اقتصادی به خاطر مفاسد موجود تعطیل شده و تعداد زیادی از افراد بیکار شدند که برای استفاده از این ظرفیت ها باید ستادی در پسا تحریم تشکیل شود.

جلودارزاده افزود:‌ تشکیل این ستاد به توافق سه قوه و همکاری این سه دستگاه نیاز دارد.

وی خاطرنشان کرد: صدا و سیما به عنوان بزرگترین رسانه ملی نیز باید با ایجاد فرهنگ سازی به کسانی که در عرصه اقتصادی فعالیت می کنند، کمک کند.