نشریه زن در توسعه و سیاست ، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران منتشر می کند. این نشریه اولین فصلنامه­ دانشگاهی درباره­ ی مسایل زنان است که به طرح مباحث اجتماعی، رفتاری، اقتصادی و سیاسی مربوط به زنان ایران می­ پردازد.  این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. همه مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همتاجو بررسی می شوند تا از اصالت آن ها اطمینان حاصل شود و پس از آن توسط داوران معتبر و مجرب به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند. در این نشریه مقالات پژوهشی در محورهای موضوعی نشریه، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

افتخارات نشریه

• فصلنامه ی پژوهش زنان موفق شد در سال 82 کمیسیون نشریات علمی کشور درجه علمی-پژوهشی دریافت کند. همچنین فصلنامه زن در توسعه و سیاست با شماره استاندار بین المللی (شاپا) الکترونیکی 3124-2538 و چاپی 3132-2538 که شاخه ای از فصلنامه پژوهش زنان سابق است بر اساس 34480/11/3/90 مورخ 24/02/1390 از کمیسیون نشریات علمی کشور درجه علمی-پژوهشی دریافت کرده است.
  • کسب رتبه نخست در جشنواره بین‌المللی نشریات زنان مسلمان در دی ماه سال 1390 و کسب رتبه نخست در بین نشریات ISC در حوزه مطالعات زنان و خانواده طی سال های 94-90 از جمله افتخارات این مجله است.

سیاست های مالی

هزینه های پردازش مقاله

هزینه پردازش و چاپ مقاله 7/000/000 ریال می باشد که پس از تأیید دفتر نشریه از نویسندگان اخذ خواهد شد.

هزینه اشتراک

نشریه زن در توسعه و سیاست به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.

سیاست های دسترسی باز و حق چاپ (کپی رایت)

نشریه زن در توسعه و سیاست، یک فصلنامه با دسترسی باز است به این معنی که دسترسی به تمامی مقالات این نشریه آزاد و رایگان است و مقالات بلافاصله پس از انتشار در وبسایت نشریه قابل دسترس خواهند بود. تمامی مقالات این نشریه تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0)  منتشر می شود و دارندگان مجوز فقط در صورت استناد به مقاله منتشر شده اصلی می توانند آثار را کپی، توزیع، نمایش و ایجاد کنند.

در این نشریه نویسندگان تمامی حقوق (کپی رایت) را برای محتوای مقالات به طور نامحدود حفظ می نمایند.

سیاست های انتشار
سیاست های اخلاقی

نشریه زن در توسعه و سیاست پیرو کمیته اخلاق نشر (COPE) است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.  (برای اطلاعات بیشتر از اصول اخلاقی نشریه حتما صفحه اخلاق نشر را مطالعه نمایید).

برنامه زمانبندی انتشار

نشریه زن در توسعه و سیاست، به صورت فصلنامه منتشر می شود و 4 شماره را در سال منتشر می کند. تمامی مقالات منتشر شده از ابتدا تا کنون در وب سایت اختصاصی نشریه در دسترس خواهد بود.

ویژگی‌های برجسته مجله
  •  نویسنده مسئول نسخه‌ای از گواهی و نامه پذیرش مقاله را دریافت می‌کند.
  •  کلیه مقاله‌های پذیرفته شده در قالب PDF قابل مشاهده، بارگیری و چاپ هستند.
  •  نویسنده ظرف 2-3 ماه از ارسال مقاله، اعلان پذیرش یا رد آن را دریافت می‌کند.
  •  مجله پشتوانه سازمانی و آرشیو کامل مقاله‌ها را دارد.
  •  مجله از شمار خوانندگان خیلی خوبی برخوردار است و جزو مجله‌های طراز اول حوزه خود است.
  •  مجله در پایگاه‌های اطلاعاتی ملی و بین‌المللی نمایه‌سازی می‌شود.
  •  مجله داوری تخصصی و همترازخوانی به صورت دو سوکور و گمنام می‌شود.
  •  به نامه‌های نویسندگان ظرف 24 ساعت پاسخ داده می‌شود.

اطلاعات کتاب­ شناختی مجله

عنوان فارسی مجله

زن در توسعه و سیاست

عنوان انگلیسی مجله

Woman in Development and Politics

شاپا (ISSN)

شاپا چاپی: 3132-2538

شاپا الکترونیکی: 3124-2538

حوزه موضوعی مجله

مطالعات زنان؛ جامعه­ شناسی؛ انسان ­شناسی؛ توسعه روستایی؛ جمعیت ­شناسی؛ رفاه و برنامه ­ریزی اجتماعی؛ مشاوره؛ روان­شناسی؛ مطالعات فرهنگی؛ علوم سیاسی؛ ارتباطات؛ اقتصاد؛ کارآفرینی؛ مدیریت

زبان

فارسی (به همراه چکیده انگلیسی مبسوط برای هر مقاله)

سال شروع انتشار

فاصله انتشار

فصلنامه

محل انتشار

ایران، تهران

ناشر

انتشارات دانشگاه تهران

سردبیر

دکتر یحیی بوذری نژاد

وضعیت انتشار

فعال

نوع داوری

دو سوکور (گمنام برای نویسنده و داور)

آدرس وبگاه

نوع دسترسی

دسترسی آزاد، عمومی

نوع مجوز انتشار

Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0)

نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی

مقاله‌های ارسالی به مجله زن در توسعه و سیاست با استفاده از نرم‌افزار مشابهت یاب، همتاجو بررسی می‌شوند. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

هزینه پردازش و چاپ مقاله

7/000/000 ریال

مالک حق‌مؤلف / دارنده حق حق‌مؤلف

بیانیه دسترسی آزاد