زن در توسعه و سیاست فصلنامه ای علمی-پژوهشی است که مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران منتشر می کند. این نشریه اولین فصلنامه­ دانشگاهی درباره­ ی مسایل زنان است که به طرح مباحث اجتماعی، رفتاری، اقتصادی و سیاسی مربوط به زنان ایران می­ پردازد.

فصلنامه ی پژوهش زنان موفق شد در سال 82 کمیسیون نشریات علمی کشور درجه علمی-پژوهشی دریافت کند. همچنین فصلنامه زن در توسعه و سیاست با شماره استاندار بین المللی (شاپا) الکترونیکی 3124-2538 و چاپی 3132-2538 که شاخه ای از فصلنامه پژوهش زنان سابق است بر اساس 34480/11/3/90 مورخ 24/02/1390 از کمیسیون نشریات علمی کشور درجه علمی-پژوهشی دریافت کرده است.

کسب رتبه نخست در جشنواره بین‌المللی نشریات زنان مسلمان در دی ماه سال 1390 و کسب رتبه نخست در بین نشریات دارای ضریب تأثیر مصوب ISC در حوزه مطالعات زنان و خانواده طی سال های 94-90 از جمله افتخارات این مجله است.

این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.

ویژگی‌های برجسته مجله

- نویسنده مسئول نسخه‌ای از گواهی و نامه پذیرش مقاله را دریافت می‌کند.

- کلیه مقاله‌های پذیرفته شده در قالب PDF قابل مشاهده، بارگیری و چاپ هستند.

-  نویسنده ظرف 2-3 ماه از ارسال مقاله، اعلان پذیرش یا رد آن را دریافت می‌کند.

- مجله پشتوانه سازمانی و آرشیو کامل مقاله‌ها را دارد.

- مجله از شمار خوانندگان خیلی خوبی برخوردار است و جزو مجله‌های طراز اول حوزه خود است.

- مجله از ضریب استنادی و ضریب تأثیر بالایی برخوردار است.

- مجله در پایگاه‌های اطلاعاتی ملی و بین‌المللی نمایه‌سازی می‌شود.

- مجله داوری تخصصی و همترازخوانی به صورت دو سوکور و گمنام می‌شود.

- به نامه‌های نویسندگان ظرف 24 ساعت پاسخ داده می‌شود.

اطلاعات کتاب­ شناختی مجله

عنوان فارسی مجله

زن در توسعه و سیاست

عنوان انگلیسی مجله

Woman in Development and Politics

شاپا (ISSN)

شاپا چاپی: 3132-2538

شاپا الکترونیکی: 3124-2538

حوزه موضوعی مجله

مطالعات زنان؛ جامعه­ شناسی؛ انسان ­شناسی؛ توسعه روستایی؛ جمعیت ­شناسی؛ رفاه و برنامه ­ریزی اجتماعی؛ مشاوره؛ روان­شناسی؛ مطالعات فرهنگی؛ علوم سیاسی؛ ارتباطات؛ اقتصاد؛ کارآفرینی؛ مدیریت

زبان

فارسی (به همراه چکیده انگلیسی مبسوط برای هر مقاله)

سال شروع انتشار

فاصله انتشار

فصلنامه

محل انتشار

ایران، تهران

ناشر

مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران

سردبیر

استاد دکتر فضیله دادور خانی

وضعیت انتشار

فعال

نوع داوری

دو سوکور (گمنام برای نویسنده و داور)

آدرس وبگاه

نوع دسترسی

دسترسی آزاد، عمومی

نوع مجوز انتشار

CC-BY-NC

نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی

مقاله‌های ارسالی به مجله زن در توسعه و سیاست با استفاده از نرم‌افزار مشابهت یاب، همتاجو بررسی می‌شوند. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

نوع انتشار (هزینه‌های داوری و هزینه‌های چاپ و انتشار)

هزینه داوری: 100/000 تومان

هزینه پذیرش نهایی: 350/000 تومان

مالک حق‌مؤلف / دارنده حق حق‌مؤلف

نویسندگان دارندۀ حق‌مؤلف مقالۀ خود بدون محدودیت هستند. نویسنده کنترل کاملی بر اثر علمی خود دارد (به عنوان مثال، حق استفاده مجدد، توزیع، انتشار مجدد و غیره را حفظ می‌کند).

بیانیه دسترسی آزاد

این مجله، یک نشریه ادواری کاملاً دسترسی آزاد است. به این معنی که تمامی مقاله‌ها پس از پذیرش (به صورت زودآیند) و پس از چاپ (به صورت دسترسی آزاد و رایگان) بلافاصله از طریق اینترنت در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرد. استفاده، توزیع و به‌اشتراک‌گذاری مقاله در هر رسانه، شبکه و وبگاهی مجاز است، مشروط بر اینکه به نویسنده و مجله به درستی استناد و ارجاع داده شود. مزایای دسترسی آزاد برای نویسندگان عبارتند از:

- حفظ حق‌مؤلف توسط نویسندگان مقاله

- دسترسی رایگان و آزاد برای کلیه خوانندگان و کاربران در سراسر جهان