ابتکار از تصویب سند ارتقاء وضعیت زنان در استان گلستان خبر داد و گفت: این آمادگی را داریم که در سال ۹۸ صندوق‌های اعتباری خرد بانوان را کمک کنیم و تسهیلات خاصی برای اشتغال بانوان روستایی پیش بینی شده که به‌زودی اعلام می‌شود.

«معصومه ابتکار» با اشاره به سند ارتقاء وضعیت زنان گفت: این سند مسایل و مشکلات مختلف شهرستان ها در حوزه زنان و خانواده را در مقایسه با سطح کشور  سنجیده و مورد بررسی قرار می دهد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده  بیان کرد: این سند یک برنامه اجرایی در قالب قوانین موجود، اسناد بالا دستی و سیاست های ابلاغی رییس جمهور در حوزه زنان است، که شامل برنامه ها و اقداماتی که در هر استان برای حل مشکلات زنان باید صورت بگیرد.

وی اظهار کرد: سند ارتقاء وضعیت زنان در اواخر سال ۱۳۹۷  در برخی استان ها به ویژه در استان کرمانشاه به تصویب رسید و هفته گذشته نیز در استان گلستان تصویب شد.

ابتکار همچنین از راه اندازی مرکز آموزش، توان افزایی و عرضه صنایع دستی در آق قلا خبر داد و تصریح کرد: قرار شد با کمک های دولت، ساخت این مرکز هر چه سریع تر تسهیل شود.

وی اظهار کرد: موضوع آموزش و مهارت افزایی نیز در دولت مد نظر قرار دارد که در بخش رسمی نظام آموزشی توسط فنی و حرفه ای و دانشگاه علمی و کاربردی انجام می شود همچنین برگزاری کلاس های مهارت افزایی و توسعه کسب و کار با هدف تربیت نیروهای توانمند انجام می شود که آنها با حضور در جامعه باعث افزایش توانمندی در میان زنان باشند.

وی با بیان اینکه شرایط زندگی در روستاهای آق قلا و گمیشان بهتر شده است و زندگی مردم به حالت عادی برگشته، است افزود: هنوز در بعضی از روستاها مردم با مشکلات زیادی رویرو هستند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خاواده با اشاره به استفاده از صندوق های خرد بانوان روستایی برای توانمند سازی زنان سیل زده گفت: این آمادگی را داریم که در سال ۹۸ صندوق‌های اعتباری خرد بانوان را کمک کنیم و تسهیلات خاصی برای اشتغال بانوان روستایی پیش بینی شده که به‌زودی اعلام می‌شود.

وی تصریح کرد: سال گذشته سهمی از این صندوق به وزارت جهاد کشاورزی داده شد، آنها نیز در این راستا برنامه هایی داشتند، امیدواریم امسال نیز با قوت بیشتری برای کمک به کارگاه های آسیب دیده مناطق سیل زده اقدام کنند.