رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: زنان نیمی از جمعیت کشور هستند و حقیقت و واقعیت ایران به شمار می‌آیند. بدون توجه به حقوق زنان به توسعه نمی‌رسیم در واقع توسعه بدون زنان ابتر است.

علی صالحی‌امیری در نشست خبری دومین همایش ملی اعتدال که امروز در کتابخانه ملی ایران برگزار شد، افزود: یکی از ابعاد اعتدال، اصلاح نگاه گفتمانی به حوزه زنان است. در سال‌های اخیر با همت معاونت امور زنان و با تدبیر رییس جمهور قدم‌های موثری در حوزه زنان برداشته شده است. این دولت با فعالیت نمایشی و استفاده ابزاری از زنان در جهت دستیابی به اهداف سیاسی مخالف است.

وی در ادامه گفت: مطالبات زنان در بستر حقوقی و اجتماعی باید دنبال شود، در سه دهه گذشته در حوزه زنان با افراط و تفریط مواجه بوده‌ایم اما دولت تلاش می‌کند بدون جار و جنجال مطالبات آنان را پیگیری کنند و در این حوزه با تحجر و اباحه‌گری و فمنیست مخالف هستیم. گفتمان اعتدال می‌تواند حقوق جامعه را تامین کند.

رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار کرد: ما تلاش کردیم حرکت ارزشمندی که با همکاری فرهیختگان و با همت معاونت امور زنان در قالب دومین همایش ملی اعتدال آغاز شده است، حضور داشته باشیم.

صالحی‌امیری با بیان اینکه اعتدال یک فضیلت است، اظهار کرد: توسعه اعتدال بر توسعه معرفت، همگرایی و انسجام ملی کمک می‌کند. در واقع نیاز جامعه امروز و ضرورت فرداست.

وی اضافه کرد: ما دوران افراط و تفریط را در کشور طی کرده‌ایم. جامعه امروز ایران به ثبات و آرامش در عرصه سیاسی و اجتماعی و به یک باور در حوزه ملی به عنوان اعتدال نیاز دارد. اعتدال در عرصه‌های مختلف کارکردهای متنوع و متکثری دارد.