زنان اصلاح‌طلب سهم سی درصدی زنان در انتخابات مجلس و همچنین حضور زنان در عرصه انتخابات خبرگان را پیگیری می‌کنند.

در نشست جمعی از اعضای شورای مرکزی مجمع زنان اصلاح‌طلب با فعالان زنان در استان گلستان زهرا شجاعی با اشاره به اهمیت حضور زنان در عرصه انتخابات مجلس تاکید کرد: حضور زنان در عرصه‌های تصمیم گیری و قانونگذاری می‌تواند به ایجاد توازن جنسیتی کمک کند و این کشور را به سمت توسعه پایدار رهنمون می‌سازد.

دبیر مجمع زنان اصلاح طلب با اشاره به تلاش‌های این مجمع برای حضور حداکثری زنان در عرصه افزود: برای تحقق سهم سی درصدی مجلس به زنان تلاش می‌کنیم و در این راستا هرچه تعداد کاندیداهای زن بیشتر باشد رای زنان هم بیشتر می‌شود، بنابراین درخواست می‌کنیم تا در تمام استان‌ها زنان توانمند برای حضور در عرصه کاندیداتوری شناسایی شوند تا حضوری موثر در این انتخابات پیش رو داشته باشیم.

شجاعی با اشاره به اهمیت وحدت میان اصلاح طلبان تاکید کرد: در سال ۹۲ اصلاح طلبان با اتکا به تجربه‌های پیشین به اجماع رسیدند و وحدت عامل پیروزی گردید و دولت تدبیر و امید بر سر کار آمد که بارقه‌هایی از امید را در دلمان روشن کرد.

وی افزود: تفکر اصلاح طلبی به دنبال این نیست که در قدرت قرار گیرد بلکه تلاش برای اداره صحیح کشور است و البته نمی‌توان شرایط فعلی را با زمان دولت اصلاحات مقایسه کرد؛ چرا که اکنون شرایط مختصات و مقتضیات خودش را دارد و کار سخت و دشواری پیش روی دولت قرار دارد.

در ادامه این نشست فائزه هاشمی رییس کمیته امور استانهای مجمع زنان اصلاح طلب نیز با اشاره به اهمیت حضور زنان در عرصه انتخابات‌های پیش رو تاکید کرد: باید برای حضوری موثر در عرصه انتخابات مجلس خبرگان و مجلس زنان تلاش کنند و با تشویق و ترغیب زنان توانمند به حضور در این عرصه تعداد کاندیداهای زن در سراسر کشور افزایش یابد.

وی با اشاره به انتخابات خبرگان رهبری گفت: با توجه به اینکه منع قانونی برای حضور زنان در خبرگان وجود ندارد بنابراین تلاش می‌کنیم تا بتوانیم از زنان مجتهده برای حضور در این انتخابات دعوت کنیم تا پس از سال‌ها شاهد حضور زنان در عرصه این رقابت نیز باشیم.

وی افزود: ما برای حضور ۳۰ درصدی بانوان در لیست‌های انتخابی اصلاح طلبان به توافق رسیده‌ایم و این درصد را عادلانه می‌دانیم و برای تحقق ان تلاش می‌کنیم.

همچنین در این دیدار نرگس کریمی رییس کمیته آموزش و پژوهش مجمع زنان اصلاح طلب نیز با اشاره به دستاوردهای کشورهای توسعه یافته در افزایش مشارکت سیاسی زنان خواستار تلاش بیشتر برای حضور زنان در عرصه مدیریت‌های اجرایی و البته فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی شد.

کریمی تاکید کرد: حضور زنان در عرصه می‌تواند نگرش مردسالارانه را حذف کند و بنابراین به توازن جنسیتی در عرصه‌های مختلف دست خواهیم یافت و توسعه پایدار بدون حضور برابر زنان و مردان محقق نخواهد شد.