معاون امور ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر این که توجه به ورزش زنان و دختران باعث توسعه نشاط و سلامتی در جامعه می شود، گفت: برای توانمندسازی و مشارکت بیشتر بانوان در ورزش، برنامه های مدونی در دستورکار داریم.

رباب شهریان در حاشیه مسابقات بولینگ کارکنان وزارتخانه و اساتید و دانشجویان که به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد، افزود: برگزاری مسابقات مختلف ورزشی ویژه بانوان، باعث شادابی و نشاط این قشر می شود.

وی با قدردانی از فدراسیون بولینگ و بیلیارد و ورزش های دانشگاهی برای برپایی این مسابقات، گفت: برنامه هایی از این دست برای کارمندان در نظر داریم، چرا که همکاران ما به واسطه مشغله کاری فرصت تحرک بدنی مناسب را پیدا نمی کنند و برگزاری چنین مسابقاتی باعث تندرستی و افزایش روحیه آن هاست.

معاون امور ورزش بانوان در ادامه مسئولیت ذاتی مدیران ورزش را توسعه ورزش همگانی و نقش سلامت ورزش عنوان کرد و افزود: این تحرکات بدنی ویژه عموم مردم به خصوص زنان و دختران باید در سبد خانواده ها قرار گیرد چرا که با توانمندی و سلامتی روحی و جسمی بانوان، جامعه ای شاداب و پویا خواهیم داشت و ما برای امر برنامه های مدونی در دست داریم.

وی به کسب مدال های آسیایی و جهانی ورزشکاران بولینگ و بیلیارد کشورمان اشاره کرد و گفت: علاوه بر حوزه همگانی و کسب شادابی حاصله از آن در این رشته ها، توجه به بحث قهرمانی و مدال آوری آن نیز در همگانی شدن این رشته ها بسیار تاثیرگذار است و حمایت بیشتر ما را می طلبد.

در ادامه یونس قربانی مسئول انجمن بولینگ و بیلیارد فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و مسئول برگزاری این مسابقات در خصوص این برنامه، افزود: این مسابقات به مناسبت هفته تربیت بدنی امروز و فردا(در بخش زنان و مردان) با حضور 60 نفر در مجموعه ورزشی انقلاب برگزار می شود.

وی با بیان این که این برنامه با مشارکت فدراسیون بولینگ و بیلیارد، فدراسیون ورزش های دانشگاهی و دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان برگزار می شود، گفت: هدف ما از برگزاری این مسابقات آشنایی کارمندان و دانشگاهیان با ورزش بولینگ و بیلیارد و همچنین ایجاد سلامتی و شادابی دربین این اقشار است.