کارعضو انجمن ملی زنان کارآفرین ایران معتقد است، امروزه مشارکت زنان بسیار جا افتاده و حتی مشارکت زنان و حضور اجتماعی آنها یک موضوع مقبولیت یافته و تبیین شده در نظام جمهوری اسلامی است.

این کارگاه آموزشی با حضور مشاورین امور زنان دستگاه‌های اجرایی، مشاورین امور زنان فرمانداری‌ها و مدیران عامل کانون‌های فرهنگی و اجتماعی زنان در استانداری کرمانشاه برگزار می‌شود.

شریفه حق‌شناس مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه در ابتدای این کارگاه هدف از برپایی آن را تبیین مجدد اهداف و ماموریت‌های حوزه امور زنان در بخش‌های مختلف عنوان کرد.

وی با اشاره به گسترش نیازهای زنان و به روز شدن این نیازها، بیان کرد: باید اهداف و وظایف دستگاه‌ها در حوزه زنان نیز متناسب با این نیازها باشد.

به گفته این مسئول، از این راه می‌توان مشارکت اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... زنان را در جامعه گسترش داد که در این کارگاه بیشتر دو بعد سیاسی و اقتصادی مد نظر است.

حق‌شناس تاکید کرد: بخش اول کارگاه که امروز برگزار می‌شود به مشارکت سیاسی زنان در جامعه اختصاص دارد و بخش دوم که فردا و عمدتا با حضور زنان کارآفرین است، مربوط به مشارکت اقتصادی زنان است.

در برنامه‌های توسعه‌ای حوزه زنان در دو بخش سیاسی و اقتصادی عقب هستیم

فخرالسادات محتشمی‌پور نیز در این کارگاه، آموزش را یکی از ضروریات و مهمترین نیازهای امروز جامعه دانست که برای تحقق توسعه پایدار ضروری است.

وی با اشاره به اینکه هیچکس حتی مدیران ارشد نیز از آموزش بی‌نیاز نیستند، عنوان کرد: احساس بی‌نیازی به آموزش یک بیماری است.

مدیرکل اسبق امور زنان وزارت کشور ادامه داد: با توجه به حجم وسیع اطلاعاتی که در دنیای امروز تبادل می‌شود، اگر آموزش نبینیم به سمت اضمحلال خواهیم رفت.

محتشمی‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین آفت‌هایی که دولتی‌ها را تهدید می‌کند، درگیر شدن در روزمرگی است و اینکه فکر کنیم اگر به یک جایگاه و یا سمتی رسیدیم دیگر همه چیز تمام شده و فراموش کنیم که چرا اصلا به این جایگاه آمده ایم.

وی با اشاره به تفاوت مهمی که حوزه زنان با سایر حوزه‌ها دارد، یادآور شد: کسی که وارد حوزه زنان می‌شود برای دفاع از مظلوم آمده که در طول تاریخ حقش ضایع شده است و از همین رو هیچکس بدون دغدغه و علاقه نباید وارد این حوزه شود.

عضو انجمن ملی زنان کارآفرین ایران فعالیت در حوزه زنان را نیازمند مجاهده و مبارزه دانست و ادامه داد: این حوزه استهلاک زیادی دارد، اما خستگی‌ناپذیر است.

محتشمی‌پور در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه زنان ما باید از حیات سیاسی و اجتماعی حضرت زینب (س) الگو بگیرند، تصریح کرد: زندگی ایشان پاسخی به همه کسانی است که عقیده دارند زنان باید زندگی مستوره منفعل داشته باشند.

وی گفت: اگرچه برخی از مباحث در دین، فرهنگ و سنت ما برای زنان وجود دارد که قابل قبول است، اما برخی از زنگارها و کج‌فهمی‌ها هم وارد این عرصه شده که اگر این زنگارها را پاک نکنیم باعث دین‌گریزی در جامعه خواهد شد.

به گفته مدیرکل اسبق امور زنان وزارت کشور امروزه مشارکت زنان بسیار جا افتاده و حتی مشارکت زنان و حضور اجتماعی آنها یک موضوع مقبولیت یافته و تبیین شده در نظام جمهوری اسلامی است.

محتمشی‌پور از سخنان امام خمینی (ره) در خصوص مشارکت سیاسی و اجتماعی زنان یاد و اظهار کرد: ایشان فرمودند زنان شانه به شانه مردان و حتی جلوتر در پیروزی انقلاب نقش داشتند و در جای دیگر می‌فرمایند زنان "باید" در مقدرات اساسی مملکت دخالت کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: ما در برنامه‌های توسعه‌ای حوزه زنان در دو بخش سیاسی و اقتصادی کمی عقب هستیم که باید با برپایی کارگاه‌های اینچنینی این دو حوزه را تقویت کنیم.