نشست «زمینه های حقوقی مشارکت سیاسی زنان از منظر اسناد» به همت حلقه مطالعاتی مسائل اجتماعی زنان انجمن جامعه شناسی ایران برگزار می شود.

حلقه مطالعاتی مسائل اجتماعی زنان انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری کارگروه رسانه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و انجمن جامعه شناسی ایران نشست زمینه های حقوقی مشارکت سیاسی زنان از منظر اسناد و رویه های بین المللی و قوانین داخلی را برگزار می کنند.

در این نشست نسرین مصفا با عنوان مشارکت سیاسی زنان از منظر اسناد و رویه های بین المللی، علی اسلامی پناه با عنوان موانع و چالشهای مشارکت سیاسی زنان در ایران و شهناز سجادی با عنوان مشارکت سیاسی زنان در قوانین داخلی ایران سخنرانی می کنند.

این نشست دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴، ساعت ۱۷ در سالن کنفرانس انجمن جامعه شناسی ایران واقع در بزرگراه جلال آل احمد، زیرپل گیشا، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، نیم طبقه اول برگزار می شود.