استاندار هرمزگان بر لزوم توجه به آموزش های سلامت خانواده تاکید کرد.

دکتر جاسم جادری در نشست کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان هرمزگان با تاکید بر لزوم توجه به آموزش های سلامت خانواده، عنوان کرد: ارائه این آموزش ها می تواند در تحقق زندگی درست و سلامت جامعه موثر باشد.

وی ادامه داد: زن به عنوان مادر خانواده و عنصری موثر در اجتماع محسوب می شود و بر این اساس، سلامت جسمی و روانی مورد انتظار برای زنان در جامعه باید محقق شود و باید به سمتی برویم که زمینه اجرای مناسب مسئولیت های مهمی که زنان بر عهده دارند، فراهم شود.

استاندار هرمزگان افزود: باید در جهت آموزش مناسب بهداشت روان، تغذیه درست و مهارت های زندگی تلاش کنیم تا در خانواده ها امنیت ایجاد شود.

جادری توانمندسازی زنان را رسالتی مهم دانست و بیان داشت: باید با اجرای طرح های درست به سمتی برویم که جامعه ای سالم داشته باشیم و اگر خانواده و به خصوص زنان سلامت جسمی و روحی داشته باشند، نرخ فقر کاهش و سلامت عمومی جامعه افزایش خواهد یافت و شرایط رشد اجتماعی و رشد اقتصادی فراهم خواهد شد.

وی با بیان اینکه توجه به ورزش نیز در سلامت روان، جسم و تنظیم امورات زندگی موثر است، اظهار داشت: در این راستا باید به ورزش بانوان توجه ویژه ای شود و ما نیز تلاش کرده ایم تعداد بوستان های بانوان قابل افتتاح در هرمزگان را به مناسبت دهه فجر سال جاری به 22 بوستان برسانیم تا بانوان بتوانند به راحتی ورزش کنند.