مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: بانوان کرمانی بیشترین میزان مشارکت سیاسی را در سطح کشور دارند.

فاطمه‌السادات حسینی  در نشست مشاور وزیر کشور با مدیران ارشد استان کرمان اظهار داشت: این باور قلبی ما و از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس جمهوری، استاندار کرمان و مدیران است که اگر بخواهیم، توسعه اقتصادی، فرهنگی، تربیتی، سیاسی و اجتماعی داشته‌باشیم لازم است به نقش زنان توجه کنیم.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های اداره کل بانوان و خانواده استانداری کرمان در بخش‌های آموزش و پژوهش، اقتصاد، اشتغال و کارآفرینی، مسائل فرهنگی و اجتماعی، سلامت و بهداشت و ورزش و نشاط انجام می‌شود، ابراز داشت: در بخشی از برنامه‌ها با حمایت استاندار کرمان و معاونان وی و فرمانداران به صورت فوق‌مردانه عمل کرده‌ایم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان ادامه داد: نگاه ما سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برای مسائل و مشکلات حوزه زنان در استان کرمان بوده‌است و سعی کرده‌ایم، رویکرد ما ساختاری، علمی و ریشه‌ای و نه اینکه کلیشه‌ای و موازی‌کاری باشد.

حسینی از تدوین بانک اطلاعاتی جامع زنان برای نخستین بار در کشور در استان کرمان خبر داد و شناسایی زنان کارآفرین و توانمند، تهیه نقشه راهبردهای فرهنگی و اقتصادی مورد نیاز حوزه بانوان، ایجاد دفتر مطالعات هم‌اندیشی زنان در دانشگاه‌ها و برگزاری جلسات با مدیران با موضوع مباحث کارآفرینی را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه زنان کرمان خبر داد.

وی از تصویب ارائه دو واحد درسی با موضوع کارآفرینی در دانشگاه‌های کرمان خبر داد و افزود: تدوین سند توسعه اشتغال بانوان و سند توسعه فرهنگی زنان استان کرمان در دستور کار قرار دارد.

این مسئول ابراز داشت: 500 سازمان فعال در حوزه زنان و خانواده داریم و ساماندهی زنان کارآفرین و بازرگان و مقدمات راه‌اندازی خانه کارآفرینی در استان کرمان انجام شده‌است.

حسینی عنوان کرد: توسعه مراکز مشاوره، ایجاد بازارچه اشتغالزایی زنان و برگزاری دوره‌های معرفت‌افزایی برای بانوان در استان کرمان دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه 279 خانم کرمانی عضو شوراهای شهر و روستا هستند، تصریح کرد: بانوان کرمانی بیشترین مشارکت سیاسی در سطح کشور را دارند.