یک فعال حوزه زنان گفت: برگزاری نشست های تخصصی در چارچوب وظایف معاونت زنان است چراکه از جمله وظایف آن بازشناسی مسایل زنان است.

زهرا نژادبهرام گفت: معاونت امور زنان باید در چارچوب نظارت حاکمیتی مسائل زنان را بسنجد و راه حل های مناسب ارایه دهد. این کار را می تواند از طریق تشکیل کارگروهها و انجام مطالعات و برگزاری نشست ها انجام دهد تا مسابل را بخوبی بشناسد و راه حل به دستگاههای اجرایی ارایه دهد.

برگزاری نشست های کارشناسی از سوی نهادی ستادی مانند معاونت امور زنان با همکاری نهادهای مستقل می تواند به تبیین موضوعات مربوط به زنان کمک کند علاوه بر آن نقش موثری در پیدا کردن راه حل دارد.

وی گفت: این نشستها ضمن تشریح و تبیین مسایل زنان ، فرصتی را برای برنامه ریزان فراهم می کند تا بتوانند مسایل را به صورت عریان ببینند.

این فعال حوزه زنان گفت: برگزاری نشست های تخصصی می تواند موجب ارایه راهکار برای برنامه ریزان شود و ابزاری برای برنامه ریزی شود علاوه بر آن جامعه با مسایل به روشنی آشنا می شوند. در نتیجه به مطالبه اجتماعی تبدیل می شود.

نژادبهرام تاکید کرد: پس از آشنایی جامعه با مسایل زنان،آنها نیز باید سهم خود را برای حل مشکلات ایفا کنند. در این شرایط تنها دولت مسوول نیست بلکه مردم و بخش خصوصی نیز می توانند در این زمینه نقش ایفا کنند.