مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: با ابلاغ وزارت کشور پرداختن به موضوعات حوزه کودک و نوجوان به وظایف دفاتر امور زنان و خانواده استانداری‌ها واگذار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، فرشته سلجوقی در دیدار با مشاوران زنان و خانواده فرمانداری شهرستان‌های استان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند باید از ظرفیت آنان در راستای توسعه هر چه بیشتر استفاده کرد.

وی افزود: دولت تدیبر و امید به موضوعات مرتبط به حوزه زنان و خانواده اهتمام ویژه‌ای دارد و تایید این مدعا برنامه‌های زیرساختی و عملیاتی برای توانمندسازی بانوان و تحکیم بنیان خانواده است.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: مشاوران فرمانداران در امور بانوان باید به عنوان پل ارتباطی دفتر زنان با جامعه هدف خود، مشکلات را احصا کرده و ضمن برنامه‌ریزی برای رفع آن‌ها، به مرکز استان نیز انتقال دهند.

سلجوقی گفت: استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای توانمندسازی زنان به ویژه روستاییان و بهره‌گیری از بانوان کارآفرین از جمله مواردی است که به منظور شناسایی استعداد‌ها و شکوفایی آن‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به تبعات و آثار منفی مصرف موادمخدر به ویژه در جامعه زنان، تصریح کرد: مشاوران فرمانداران به منظور آشنایی هرچه بیشتر با راهکارهای مقابله با این بلای خانمان سوز به عنوان عضو ستادهای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌ها در این جلسات حضور می‌یابند.

مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی ضمن تقدیر از شهرستان‌های جغتای، نیشابور و قوچان که عملکرد موفقی در حوزه بانوان داشته‌اند، گفت: تمامی مشاوران مکلف‌اند گزارش اقدامات و فعالیت‌های حوزه ماموریت خود را در اسرع وقت به این دفتر ارسال کنند.