عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان، از سوی فاطمه طباطبایی رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان منصوب شد.

متن حکم رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است:

سرکارخانم دکتر نسرین سادات اعظمی

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از ثمرات انقلاب اسلامی، نقشی بی بدیل در ارتقاء آموزش عالی کشور ایفاء نموده است. با عنایت به اینکه بانوان بخش قابل توجهی از ظرفیت های علمی این دانشگاه را به خود اختصاص داده اند. سیاست های دانشگاه برای هدایت و حمایت از این سرمایه های ارزشمند در جهت پیشبرد آرمان های جمهوری اسلامی بسیار تأثیرگذار می باشد، به موجب این حکم با توجه به تعهد و تجربیات سرکار عالی به عنوان رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در استان گلستان منصوب می گردید تا دانشگاه را در تحقق چشم اندازهای رفیع و اهداف متعالی آن یاری فرمایید.

امید است با توکل به پروردگار متعال و استفاده از تجربیات ارزشمند خود در پیشبرد اهداف دانشگاه موفق باشید.

فاطمه طباطبایی

رییس شورای راهبردی زنان فرهیخته