معاون استاندار فارس با اشاره به انتصاب نخستین بخشدار زن در دولت یازدهم در این استان گفت: استفاده از زنان در سمت‌های مدیریتی منحصر به بخشداری‌ها نیست و رویکرد استانداری فارس استفاده از این ظرفیت در تمامی بخش‌ها است.

هادی پژوهش با اشاره به انتصاب نخستین بخشدار زن در دولت یازدهم در استان فارس اظهار داشت: مدیریت استان فارس با توجه به توانمندی‌های زنان در عرصه‌های مدیریتی به این نتیجه رسیده که بخش‌هایی از مدیریت استان را به زنان واگذار کند و این امر منحصر به بخشداری‌ها نیست.

وی با بیان اینکه زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند، گفت: این قشر توانمندی‌های بالقوه‌ای در زمینه مدیریت دارند و استفاده از این ظرفیت تحولی در حوزه مدیریت استان فارس است.

معاون سیاسی- امنیتی استاندار فارس افزود: زنان در حوزه کار بسیار حساس، دقیق و جدی هستند و این ویژگی‌ها سبب شده که در هر سمتی که منصوب شوند به بهترین نحو انجام وظیفه کنند.

پژوهش با بیان اینکه از توان مدیریتی زنان در بخش‌های مرکزی استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: این امر منحصر به بخشداری‌ها نیست و در صورتی که خانمی علاوه بر دانش مدیریتی تجربه مدیریتی کلان نیز داشته باشد در دیگر سمت‌ها نیز از این افراد استفاده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهرستان خنج از شهرستان‌های کم‌برخوردار استان است، تصریح کرد: انتخاب خانم خیل‌تاش مورد قبول مردم منطقه است و در خودباوری زنان استان و به‌ویژه مناطق کم‌برخوردار نقش مهمی دارد و این امر در دیگر شهرستان‌ها نیز دنبال می‌شود.