کارگاه های آموزشی تغذیه سالم و سلامت روان می تواند گام موثری در پیشگیری از انواع بیماریها باشد.

به گزارش روابط عمومی  دفتر امور زنان وخانواده استانداری هرمزگان در راستای اجرای برنامه راهبردی سلامت روان و اجرای نقشه جامع سلامت استان کارگاه آموزشی زنان اشتغال و سلامت روان را با حضور مشاوران امور بانوان فرمانداری ها و دستگاههای اجرایی در سالن غدیر فرمانداری برگزارکرد .

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی  که با استقبال خوب شرکت کنندگان همراه بود را اهمیت به سلامت جسم و روان زنان دانستند و تاکید نمودند افراد خانه از این سلامت بهره خواهند برد و به جرات می توان گفت سلامت خانواده و جامعه به تنهایی بستگی به سلامت روح و جسم زنان دارد .لازم است در راستای افزایش ضریب سلامتی زنان گامهای موثر و مطمئنی برداریم و این امر در واقع به بهبود وضعیت سلامت خانواده و جامعه منجر خواهد شد.

یعقوب نژاد بهره مندی جامعه بانوان شاغل و خانه دار را  از دانش و مهارت های  حوزه سلامت و بهداشت و تغذیه سالم با همکاری دستگاههای ذیربط  از جمله برنامه های محوری و اولویت دار حوزه زنان استان برشمردو اعلام داشت این دوره ها ی آموزشی طی برنامه مدون و مشخص به شکل مستمر برگزار خواهد شد.