نمایندگان مجلس در ادامه جلسه علنی امروز دوشنبه ۱۱ آبان با دو فوریت و یک فوریت لایحه کاهش ساعات کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص مخالفت کردند.

در ادامه جلسه علنی امروز دوشنبه 11 آبان با دو فوریت لایحه کاهش ساعات کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص با 87 رای موافق، 48رای مخالف و 6 رای ممتنوع از مجموع 194 رای مخالفت کردند. همچنین در ادامه نمایندگان یک فوریت این طرح را نیز به تصویب نرساندند.

آلیا به عنوان یکی از طراحان این طرح گفت: این طرح یک نوع سرمایه گذاری است و در راستای این است که بانوان نیز که در ادارات مشغول کار هستند به دلیل شرایطی که دارند یعنی یا فرزند معلول دارند و یا همسرانشان دارای مشکلات و از کارافتادگی است کارشان را از دست ندهند.

وی تصریح کرد: این طرح شامل همه خانمها نیست بلکه شامل کسانی است که دارای فرزند معلول و یا شرایط خاص باشند.

مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در مخالفت با دو فوریت این طرح گفت: این طرح نه تنها کمکی به جامعه زنان نیست بلکه اجحافی به انان نیز هست زیرا در حال حاضر تمایل دستگاههای غیردولتی و خصوصی در مورد جو بانوان کمتر است.

وی تصریح کرد: اگر ما ساعت کار بانوان از 44 ساعت به 36 ساعت کاهش دهیم قطعا تمایل دستگاههای دولتی برای جذب انان کم می شود.

وی تصریح کرد: امروز بانوان ما خواستار این هستند که در سطوح مدیریتی و بحث استخدامها سهم مساوی همانند اقایان داشته باشند و استدلالشان درست و منطقی است اما این قوانین آسیب جدی در جهت جذب بانوان است.

جلیل جعفری نماینده بجنورد نیز در موافقت با دو فوریت این طرح گفت: این طرح دارای نکات مثبتی است و با توجه به اینکه بانوان ما نیمی از جامعه است و تجربه ثابت کرده است بانوان سابقه مدیریتی خوبی دارند و منظم تر و کم حاشیه تر هستند و راندمان بهتری دارند لذا این برای بخشی از بانوانی که مشکلاتی دارند بسیار خوب است.

وی تصریح کرد:‌ بار عاطفی این قضیه نیز در تکریم بانوان بسیار بالاست و باید در جاهایی که می توانیم امتیازاتی به انان بدهیم این امتیازات را از انها دریغ نکنیم.