مشاور وزیر نیرو در امور بانوان و خانواده: نگاه دولت یازدهم و معاون زنان ریاست جمهوری براحیای مهدکودک است و تا تصویب این موضوع بانوان می تواند از شرکتهای خصوصی و یا نهادهای غیردولت کمک بگیرند .

فاطمه قیومی در نشست با بانوان شاغل در صنعت آب و برق استان گفت:در مجموعه وزارت نیرو  12 درصد کارکنان را بانوان تشکیل می دهندو این رقم در 5 سال گذشته تنها 6 درصد بوده است.

وی آفت جامعه بانوان شاغل را عدم توازن بین محیط کار و خانواده عنوان کرد و افزود: برای موفقیت بانوان در محیط های کاری نیاز به همراهی همسران می باشد.

مشاور وزیر نیرو در امور بانوان و خانواده با اشاره به حضور پررنگ تر بانوان در محیط های علمی و درج مدارک تحصیلی بالاتر گفت: تاثیر تحصیلات در افزایش حقوق بسته شرکتها دارد و نوع پست افراد دارد البته تحصیلات را به عنوان یک موضوع اجتماعی طالب باشید.باتوجه به اینکه حضور اجتماعی زن حضور جدیدی است کمتر آزمون و خطا شودو جای بازگشت نداریم.

مشاور اموربانوان وزیر نیرو گفت: سرانه ورزش بانوان باید با آقایان یکی باشد و با توجه به گزارشات نگاه تبعیض آمیز وجود دارد. البته حضور بانوان در برنامه های ورزشی کم رنگ است و استقبال نمی شودو باید به بحث سلامت خانم ها و خانواده شان در محیط کار توجه شود.

قیومی با بیان اینکه مادران الگویی در زمینه سلامت و  ورزش برای فرزندان خود هستند گفت: مجموعه وزارت نیرو در خصوص ورزش بانوان در ساعات اداری بین 2-3 ساعت در هفته موافقت داشته است و دراستانها، بانوان باید پیگیر ورزش باشند.

وی درخصوص ایجاد مهدکودک در ادارات، گفت سال 86 این امکان از وزارت خانه برداشته شد و آن زمان احساس کردند می توانند این کار را به بخش خصوصی واگذار کنند. نگاه دولت یازدهم  و معاون زنان ریاست جمهوری براحیای  مهدکودک است و تا تصویب این موضوع بانوان می تواند از شرکتهای خصوصی و یا نهادهای غیردولت کمک بگیرند و البته ما نیز پیشنهاد سه بندی را در این زمینه  به کمیسیون اجتماعی داده ایم. اما در مقطع فعلی به نفع شرکتهای وزارت نیرو نخواهد بود که مهدکودک داری کنند.

وی درخصوص تغییر دوره ای مشاورین اموربانوان شرکتهای وابسته به وزارت نیرو، گفت: توانمندی زنان در پست مشاور اموربانوان وبررسی چالش های حوزه زن و خانواده باعث اقدامات موثر آنها در امور زنان شاغل شده است و قطعا باحمایت سایر بانوان شاغل صورت گرفته است .

وی با بیان اینکه مشاورین اموربانوان باید مطلوبیت و مقبولیت داشته باشند، تاکید کرد: معمولا مشاور اموربانوان با نظر مدیر اداره تعیین می شود و این جایگاه مطلوب شغلی که بانوان در آن هستند و توانستند حق خود را طالب شوند هم به این دلیل است.

قیومی با اشاره به درصد کم مدیران زن در وزارت نیرو گفت: اصل انتصابات براساس شایسته سالاری است و این موضوع در وزارت نیرو مورد تاکید است البته بانوان در شرایط برابر سخت می توانند مدیر شوند.

وی با اشاره به اهمیت موضوع حجاب و عفاف در دارت و تذکراتی که به بانوان در ادارت داده می شود گفت: اصل رعایت حجاب و عفاف توسط بانوان با توجه به حضور اجتماعی شان به نفع خودشان است و باعث تجکیم بنیان خانواده ها و حفظ حرمت زن در اجتماع می شود، البته تذکرات هم باید با رعایت احترام  و حرمت باشد .

وی افزود:  تذکر لسانی و امربه معروف وظیفه همه  است و چه بهتر هرکدام از ما امر به معروف و نهی از منکر را  از همکاران شروع کنیم تا در جامعه تسری پیداکند.

در پایان قیومی بیان داشت: باتوجه به اینکه اصل در اشتغال بانوان شغلهای متناسب با روحیات زنان است اما  در برخی موراد هم که نان شغل متناسب با روحیه ندارند نباید این موضع محدودیت ایجاد کند چراکه باعث تبعیض خوهد شد. و یک نسخه را نباید برای تمام بانوان بپیچیم.