فرانسه کمپینی برای مقابله با آزار و اذیت جنسی علیه زنان در سیستم حمل و نقل عمومی این کشور به راه انداخته است.

وزارت حقوق زنان و وزارت حمل و نقل فرانسه تلاش دارند تا با الصاق پوسترهایی در ایستگاه‌های اتوبوس، قطار و مترو درباره موضوع آزار و اذیت جنسی علیه زنان که امروزه به مشکلی در بسیاری از کشورهای جهان تبدیل شده است، اطلاع رسانی کنند.

روی این پوسترها که برای اطلاع رسانی درباره لزوم از بین رفتن تحقیر و آزار و اذیت جنسی علیه زنان تهیه شده، نوشته شده است: «زندگی روزمره یک زن نباید این چنین باشد.»

وزارت حقوق زنان در فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هدف از این کمپین فراهم آوردن ابزاری برای واکنش است. (هدف از این کمپین) تغییر رفتار است تا اینکه هیچ تجاوزی صورت نگیرد.»

در گزارشی که در ماه آوریل منتشر شد، آزار و اذیت زنان اقدامی «گسترده، خشونت آمیز و دارای تاثیرات منفی» معرفی شد که سراسر جامعه فرانسه را فرا گرفته است.

دولت فرانسه از ماه جولای برنامه‌ای سراسری را به منظور مبارزه با آزار و اذیت جنسی به راه انداخته است. این درحالیست که آزار و اذیت جنسی علیه زنان به موضوعی روز افزون در جامعه فرانسه تبدیل شده است.

فعالان شبکه‌های اجتماعی نیز پیش از این در سال 2014 کمپین‌هایی برای مقابله با اینگونه آزار و اذیت‌ها به راه انداختند و دولت را به مقابله با این معضل فراخواندند.

100 درصد زنان فرانسه مورد آزار و اذیت جنسی قرار دارند

در ماه ژانویه ماریسول تورین، وزیر امور اجتماعی، بهداشت و زنان فرانسه از شورای عالی برابری میان زنان و مردان خواست تا درباره این موضوع تحقیق کرده و پیشنهادهایی ارائه دهد؛ نتیجه این بررسی حاکی از آن بود که تمامی 600 زنی که در این تحقیق مورد مصاحبه قرار گرفتند، آزار و اذیت جنسی را در سیستم حمل و نقل عمومی تجربه کرده بودند.

این بررسی همچنین حکایت از آن دارد که زنان در فرانسه مجبور هستند برای دوری جستن از این آزار و اذیت‌ها، رفتار و پوشش خود را تغییر دهند.