مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان با اشاره به رشد تحصیلات دانشگاهی بانوان کردستانی گفت: درآمد و اشتغال بانوان استان نسبت به کشور در سطح پایینی قرار دارد.

لیلا آژیر روز سه شنبه در نشست دیدار مشاور وزیر و مدیرکل امور بانوان وزارت کشور با بانوان استان در سنندج افزود: کردستان رتبه چهارم از لحاظ بیشترین زنان فارغ التحصیل بیکار و رتبه هفتم از لحاظ بیشترین زنان جوان دارد.
وی حل مشکلات بانوان استان را نیازمند برنامه ریزی کلان کشوری دانست و از مشاور بانوان وزیر کشور خواستار توجه ویژه به بانوان استان کردستان شد.
مشاور بانوان استاندار کردستان حضور زنان در بخش های مختلف را بیانگر کارایی و حضور موثر آنان در عرصه های اجتماعی دانست.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری که زنان جامعه باید در مقدرات جامعه حضور داشته باشند و نیز تاکید استاندار کردستان بر بهبود شرایط زنان تاکید کرد: مسایل زنان نباید در حاشیه قرار گیرد.
آژیر اظهارکرد: تحصیلات دانشگاهی دختران کردستانی بیانگر فراهم کردن بستر مناسب برای توسعه استان است.
وی با اشاره به اینکه تجربه مدیریتی مدیران زنان کمتر از مردان نیست افزود: مشارکت و حضور زنان در عرصه های مختلف اجتماعی بیانگر این است که باید به زنان اعتماد کنیم.
او بر دوری از اتخاذ سلیقه، ایجاد رویه واحد، فراهم کردن بستر مناسب و تبدیل اعتماد به شایستگی های زنان به باور عمومی تاکید کرد.