همایش نقش زنان در توسعه پایدار در بهشهر با حضور بانوان اصلاح طلب شرق مازندران برگزار شد.

سیده فاطمه مقیمی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران، شامگاه پنج شنبه در جمع بانوان اصلاح طلب شرق مازندران در تالار وحدت بهشهر اظهار داشت: در شرایط فعلی سرمایه انسانی از مهمترین عوامل توسعه در جامعه است که باید با در نظر گرفتن حضور زنان و بانوان، افزایش اعتماد در آحاد مردم و شایسته سالاری در افزایش مسئولیت پذیری بانوان مورد توجه باشد.

وی گفت: یکی از معیارهای مهم و مهمترین معیار شاخص توسعه یافتگی هر کشوری، میزان مشارکت زنان در مسائل اقتصادی است که امیدواریم با در نظر گرفتن شایسته سالاری و اعتماد به بانوان در این زمینه شاهد حضور روز افزون بانوان در مسائل اقصادی کشور و توسعه پایدار باشیم.

مقیمی یادآور شد: با توجه به اینکه ما کشوری در حال توسعه هستیم لذا باید با استفاده از تمام توان برای مشارکت همه جانبه در جامعه و توسعه تلاش کنیم.

رییس کانون زنان بازرگان ایران افزود: زنان، نیمی از جمعیت کشورمان را تشکیل می دهند و نشان داده اند توانایی های خوبی در مشارکت های مردمی به ویژه حوزه اقتصادی و توسعه پایدار دارند که با استفاده از این ظرفیت های تاثیرگذار، می توان برای بالندگی جامعه تلاش کرد.

وی گفت: شعار 'جهانی بیندیشیم و محلی عمل کنیم' از جمله شعارهایی است که می توان از این شعار برای رونق در سطح منطقه و بومی سازی استفاده کرد و برای بالندگی در شهر و منطقه خود تلاش کنیم.

مقیمی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس خاطر نشان کرد: در این راستا نیز باید با دوراندیشی و فداکاری فردی را برای آینده جامعه در مجلس انتخاب کنیم که برای توسعه کشور کار کند و در این راستا، دولت نیز باید نگاه کارشناسانه به حضور زن در توسعه اقتصادی داشته باشد.

وحید رحمانی، یکی از شخصیت های اصلاح طلب شرق مازندران نیز در سخنانی اظهار داشت: قدرت جوانان به‌عنوان موتور محرکه در هر جامعه ای است که باید از این توان برای بالندگی هر چه بیشتر استفاده شود و با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود، جانشین پروری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه برای حضور بانوان در عرصه های مختلف دو دیدگاه سنتی حضور بانوان در خانه و دیدگاه نقش آفرینی بانوان در عرصه های مختلف وجود دارد، گفت: در بخش توسعه پایدار باید نقش همه مردم و بانوان را در عرصه های مختلف پر رنگ کنیم تا با استفاده از تمام ظرفیت های موجود، توسعه پایدار محقق شود.

رحمانی ادامه داد: دولتمردان باید با استفاده از ابزارهای مختلف، شرایطی ایجاد کنند تا زنان، نقش موثر در جامعه داشته و بانوان با نقش آفرینی در جامعه به حقوق حقه خود برسند و بانوان نخبه به سمتی حرکت کنند که در موقعیت های کلان مدیریتی دیده شوند و به نوعی انتخاب شوند و تنها انتخاب کننده نباشند.

در این همایش پیام شهیندخت مولاوردی، معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده دولت تدبیر امید و پیام زهرا شجاعی، معاون ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در دولت اصلاحات قرائت و از انسیه صادقی همسر جانباز حاج مهدی صادقی و کبری مرتضوی مادر شهید دروازه طوس تجلیل شد.