مدرس دانشگاه الزهرای تهران و معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ایران گفت: زنان ایران اسلامی نباید نسبت به مسائل روز کشور و جهان اسلام در زمینه های مختلف بی تفاوت و غیرحساس باشند و یا از آنها چشم پوشی کنند.

اشرف بروجردی روز چهارشنبه در همایش یک روزه رهروان زینب (س) در یاسوج با اشاره به برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در هفتم اسفند امسال، افزود: از زنان کشور انتظار می رود علاوه بر رای دادن آگاهانه و مشارکت جدی تر در این انتخابات به طور فعال تر نیز وارد عرصه سیاسی شده و تا حد امکان کاندیدا شوند.

وی بیان کرد: ایران اسلامی زنانی توانمند و مستعد دارد که می توانند با ایده ها و دیدگاه های سازنده خود تصمیم گیر و تصمیم ساز باشند.

بروجردی اظهار کرد: زنان کشور باید حضور گسترده تری در تمام حوزه ها و عرصه های جامعه داشته باشند همانگونه که در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس نیز اینگونه بود.

وی زنان را سرمایه ای مهم و ارزشمند برای ایران اسلامی دانست و عنوان کرد: باید از ظرفیت ها و قابلیت های متعدد این قشر تاثیرگذار استفاده بهینه تری شود.

بروجردی ابراز داشت: سیره و روش حضرت زینب (س) در تمام زمینه ها برای زنان ایران اسلامی و سایر کشورهای مسلمان بهترین نمونه، الگو و سرمشق است.

مدرس دانشگاه الزهرای تهران و معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ایران افزود: زنان کشور با الگوگیری از حضرت زینب (س) می توانند در جامعه تعیین کننده تر و اثرگذارتر بوده و نقش آفرینی مهمتر و بیشتری داشته باشند.

بروجردی گفت: حضرت زینب (س) الگو و مظهر صبر، استقامت و بردباری است و چنین اموری از ویژگی های بارز این بانوی بزرگوار است.

وی بیان کرد: زنان ایران اسلامی و سایر کشورهای مسلمان باید با رفتار، گفتار و کردار مناسب خود پاسخگوی تلاش ها و زحمات حضرت زینب (س) در راه دفاع از دین مبین اسلام باشند که رسالت سنگینی خواهد بود.

بروجردی اظهار کرد: شناخت و آگاهی هر چه بیشتر زنان ایران اسلامی و سایر کشورهای مسلمان از فضایل و ابعاد شخصیتی حضرت زینب (س) موجب مودت و ارادت روزافزون آنان نسبت به این بانوی بزرگوار می شود و این امر مهم باید همواره مدنظر بانوان باشد.

وی عنوان کرد: لازمه شناخت بیشتر ابعاد شخصیتی و فضایل حضرت زینب (س) تفکر و مطالعه در مورد آنها است.

در این همایش میثاق نامه ای در هفت بند و با موضوع همت و تلاش بانوان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ولایتمداری، رعایت عفاف و حجاب، صیانت از آرمان های نظام و انقلاب، تربیت اسلامی فرزندان و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان با پیروی از حضرت زینب (س) قرائت شد.

تندیس حضرت زینب (س) که از سوی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد تهیه شده بود در این همایش رونمایی شد.

در این همایش کلیپ تصویری در زمینه زندگینامه و ابعاد شخصیتی حضرت زینب (س) و مصائب این بانوی بزرگوار در واقعه عاشورا پخش شد.

جمعی از زنان شاغل در دستگاه های اجرایی، مشاوران امور بانوان و خانواده نهادهای دولتی، دانشجویان، بسیجیان و طلاب حوزه های علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد در این همایش حضور داشتند.