در این دیدار دکتر فرهمندپور، سرپرست مرکز، ضمن خوشامدگویی به میهمانان، گزارشی از تاریخچه، اهداف و مهم‌ترین فعالیت­های مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران ارائه کرد.

در ادامه، نفر دوم سفارت فنلاند، خانم suvikki silvennoinen ، با ابراز خرسندی از این دیدار و شگفتی از گستره فعالیت­های این مرکز، نسبت به ایجاد و گسترش همکاری‌های مشترک بین مراکز علمی پژوهشی حوزه زنان در فنلاند و مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه اعلام علاقه کرد و آمادگی سفارت فنلاند را برای ایجاد زمینه مناسب برای این همکاری­ها مورد تأکید قرار داد.

دیدار جمعی از دانشجویان و استادان فنلاندی از دانشگاه تهران و مرکز مطالعات و تحقیقات زنان و امکان تبادل نظر و گفت و گو میان آنان و دانشجویان ایرانی به­ویژه دانشجویان رشته مطالعات زنان، از جمله این توافقات بود که در آینده نزدیک اجرایی و عملیاتی خواهد شد.