نشستی درباره‌ی زنان ایرانی و رسانه ملی امروز در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

سخنرانی‌های عبدالکریم خیامی، دکترای فرهنگ و ارتباطات درباره‌ی «بررسی ظرفیت‌های بازنمایی مشارکت سیاسی و اجتماعی زنان در رسانه‌ی ملی» و علیرضا حسینی پاکدهی، دکترای علوم ارتباطات و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی درباره‌ی «بررسی عملکرد رسانه ملی در بازنمایی نقش سیاسی- اجتماعی زنان» دو برنامه‌ی اصلی این نشست است.
 در ادامه‌ی این نشست «بازنمایی تجارب زنان ایرانی در وقایع مهم سیاسی و اجتماعی تاریخ معاصر کشور در سریال کیمیا، چالش‌ها و موانع» با حضور کارگردان و نویسنده‌ی سریال کیمیا بررسی می شود.
  این برنامه امروز دوشنبه 25 آبان از ساعت 5 تا 7 عصر در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس بزرگراه جلال آل احمد، زیر پل گیشا، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، طبقه اول، سالن اجتماعات انجمن جامعه شناسی ایران برگزار می‌شود.