هیئتی سه نفر متشکل از مدیرکل دپارتمان­‌های استاندارد بین المللی کار، کارشناسی ارشد استاندارد و      کارشناس ارشد منطقه‌ای مستقر در دفتر دهلی نو-هند همراه با نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی 16 اردیبهشت از مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران دیدار و با مسئولان این مرکز گفت و گو کردند.

در این دکتر فرهمندپور، سرپرست مرکز، ضمن خوشامدگویی به میهمانان، گزارشی از تاریخچه، اهداف و مهم‌ترین فعالیت­های مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران ارائه کرد.

در ادامه، مدیرکل دپارتمان‌های استاندارد بین المللی کار، خانم کلئو پاترا دومبیا هنری ضمن ابراز خرسندی از حضور در مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران، به ذکر زمینه‌های همکاری مشترک بین سازمان بین‌المللی کار و این مرکز پرداخت و خواستار گسترش روابط علمی- پژوهشی دو طرف شد.

برگزاری نشست­های علمی مشترک و بررسی شاخص­های مورد نظر ILO، نیز اجرای طرح­های پژوهشی توسط محققان مرکز مطالعات و تحقیقات زنان در موضوعات مورد نیاز و با حمایت مالی ILO، از جمله اقدامات بعدی بود که مورد توافق اولیه طرفین قرار گرفت.