در حال حاضر سهم زنان در اقتصاد کشور 17 درصد است که ما از آن راضی نیستیم و سعی در بالا بردن آن داریم.

سهیلا جلودارزاده مشاور امور بانوان وزیر صنعت و معدن و تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در خصوص نقش زنان در امور اقتصادی کشور گفت: زنان به عنوان تشکیل دهنده نیمی از جمعیت فعال جامعه نقش مهمی در اقتصاد و موتور محرکه کشور دارند و ما به دنبال تثبیت موقعیت زنان در مرحله اول و گسترش آن در مرحله دوم هستیم.

رئیس اتحادیه زنان کارگر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار آفرینی زنان گفت: این نمایشگاه کمک کرد تا در عین تثبیت جایگاه و مدیریت زنان در توسعه پایدار مشکلاتی که در این مسیر است را شناسایی کنیم یعنی تا پایان برنامه 5 ساله ششم مشکلات را شناسایی کردیم و سعی در رفع آنها داریم.

وی در پاسخ به این سوال که میزان حضور زنان فعال در اقتصاد ما چقدر است؟ گفت:ما به دنبال یک حضور 30 درصدی هستیم ولی امروز حدود 17 درصد در کل زمینه های اقتصادی حضور دارند و بیشتر مسولیت کار به عهده زنان است تا بهره برداری از منافع یعنی کار را زنان انجام می دهند و منافع حاصل از آن کار به کل جامعه و نهایتا کشور می رسد.

جلودار زاده با اشاره به نقش زنان در اقتصاد کشور گفت:در دنیای امروز زنان نقش مهمی در کلیه تحولات از جمله تحولات اقتصادی دارند و این در حالیست که در بسیاری از حوزه ها از جمله در صنعت ظرفیت‌ها و توانایی‌های آنان نادیده گرفته شده است.

مشاور امور بانوان وزیر صنعت،معدن و تجارت افزود:تلاش ما در دولت یازدهم این است که این ظرفیت‌ها را فعال کنیم و با از بین بردن فقر آموزشی که در زنان کار آفرین ما وجود دارد حضور زنان را در صنعت و اقتصاد کشور تقویت کنیم.