مشاور امور زنان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تفکیک شغل‌ها به مردانه و زنانه را موجب کاهش انگیزه ورود به بازار کار، ایجاد محدودیت در انتخاب شغل و کاهش دستمزدها دانست.

وحیده نگین اظهار کرد: توسعه انسانی به معنای تلاش برای دستیابی به زندگی بهتر است بنابراین اگر در جامعه‌ای ضریب باسوادی، سلامتی، تامین مسکن، ایجاد اشتغال و درآمد افزایش یابد اما توزیع آن در میان زنان و مردان متعادل نباشد، آن جامعه توسعه نیافته است.

وی با انتقاد از تفکیک جنسیتی در بحث اشتغال گفت: در صورتی که جامعه به سمت زنانه و مردانه شدن شغل‌ها برود با محدودیتهایی در انتخاب شغل، کاهش دستمزدها و کاهش پرستیژ کار رو به رو خواهیم شد.

به گفته نگین، دستیابی به توسعه همه‌جانبه و پایدار بدون مشارکت همه جانبه زنان در عرصه اقتصاد و اجتماع ممکن نیست.

مشاور امور بانوان وزیر کار در ادامه از افزایش نرخ رشد اشتغال زنان در بخش رسمی خبر داد اما گفت که همچنان با موانع و محدودیت‌هایی برای مشارکت و حضور زنان در عرصه‌های مختلف روبه رو هستیم.

وی از فقدان شرایط اجتماعی مناسب برای کار، وجود برخی نگاه های جنسیتی و محدودیتهای خانوادگی به عنوان برخی از این محدودیتها نام برد و متذکر شد: تا زمانی که فرهنگ حاکم بر جامعه مردسالارانه و نگاهها مبتنی بر عدم توانمندی بانوان باشد، مشارکت واقعی زنان را شاهد نخواهیم بود.

مشاور امور بانوان وزیر کار، از تعاونی‌ها به عنوان یکی از ابزارهای افزایش مشارکت اقتصادی زنان نام برد و خاطرنشان کرد: تشکل‌های تعاونی موجب کاهش فقر، رفع تبعیض و نابرابری و بالا رفتن انگیزه کار در میان زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار می‌شوند.

نگین در پایان با اشاره به نقش موثر تعاونی‌های زنان در توسعه اشتغال و کارآفرینی،‌ گفت: زنان تعاونگر با وجود مشکلات و محدودیتهای پیش رو تلاش کرده‌اند تا از قابلیت‌ها و پتانسیل‌های بالای خود در جهت حضور حداکثری و مشارکت گسترده در تمام عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی استفاده کنند.