برگزاری جشنواره بینالمللی میراث معنوی فرصتی برای معرفی تصویر درستی از زن مسلمان ایرانی به جهانیان است و برگزاری این اجلاس زمینه این معرفی را در ابعاد بینالمللی فراهم میکند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده به نقل از خبرگزاری ایکنا، فاطمه رحمتی، سرپرست اداره بینالملل معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، 30 اردیبهشت در دیدار مسعود حسین میرزایی، دبیر اجلاس و جشنواره بینالمللی میراث معنوی با وی گفت: برگزاری جشنوارهبینالمللی میراث معنوی فرصتی است جهت معرفی تصویر درستی از زن مسلمان ایرانی به جهانیان که برگزاری این اجلاس زمینه این معرفی در ابعاد بینالمللی را فراهم میکند و دریچهای نو برای گفتمان و آگاهیافزایی زنان میگشاید.
وی افزود: هر زن شرکتکننده در اجلاس زنان که به نمایندگی از کشور ایران حضور پیدا خواهد کرد بدون شک سفیر زنان ایرانی است که دستاوردهای مثبت زنان ایرانی اسلامی و همچنین نقش زنان در انتقال بین نسلی میراث فرهنگی را به دیگر زنان جهان نشان میدهد.
رحمتی با توجه به ابعاد گسترده این اجلاس و جشنواره گفت: متأسفانه برخی از برنامههای بزرگ در کشور فقط در سطوح دولتی میماند و این برنامه به لحاظ ابعاد بینالمللی، باید در همه لایههای جامعه اطلاعرسانی شود و همه نهادهای ذیربط در برگزاری هرچه بهتر آن کوشا باشند.
وی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری را نهادی ملی در حوزه زنان عنوان و اظهار کرد: کشور ایران جزو چهار کشور غنی جهان از لحاظ میراث فرهنگی است و با توجه به ظرفیتهای بالا در زمینه میراث ناملموس و نقش کلیدی زنان در حفظ و احیای این میراث ارزشمند فرهنگی، باید تلاش کنیم تا به جایگاه واقعی ایران، دست پیدا کنیم و برگزاری چنین رخداد بینالمللی، فرصت طلایی است تا به جایگاه واقعی خود در منطقه و جهان برسیم.