دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: معتادان متجاهر زن که بیمار یا باردار هستند جداسازی شده و به مراکز خاص اعزام می شوند.

محمدرضا آذرنیا اعلام کرد: پس از جمع آوری حدود ۳۰۰ زن معتاد متجاهر از سطح شهر اقدامات بهداشتی و معاینات آنها آغاز شده و در حال حاضر این افراد در کمپ شفق در حال نگهداری هستند.

وی افزود: مدت زمان نگهداری در کمپ شفق ۳۰ روز است و بعد این زنان به مراکز صیانت شهرداری تهران اعزام شده و ۶ ماه نگهداری می شوند. در این مدت حرفه آموزی و بازتوانی و جامعه پذیری روی مددجویان انجام شده و با تائید سلامت به جامعه باز می گردند.

آذرنیا با بیان اینکه زمان نگهداری زنان معتاد جمع آوری شده در مرکز شفق یک ماه است گفت:‌پس از آن این زنان به مراکز صیانت که توسط شهرداری تهران ایجاد شده است فرستاده می شوند که مدت مداوا در این محل نیز ۶ ماه است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران این طرح را با محوریت استاندار تهران و همکاری خوب شهرداری تهران،بهزیستی استان،پلیس مبارزه با مواد مخدر،دانشگاه علوم پزشکی و پشتیبانی ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد که امور اجرایی این طرح با همکاری دستگاه ها است.