معاون آموزش پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر گفت: با توسعه آموزشهای مهارتی زمینه کارآفرینی در بین زنان روستایی استان بوشهر فراهم میشود.
احمد لیراوی صبح امروز در نشست هماهنگی برگزاری آموزشهای مهارتی درروستاهای استان بوشهر با بیان اینکه زنان نیمی از نیروی کار کشور هستند اظهار داشت: ساماندهی زنان سرپرست خانوار، لزوم آموزشهای مهارتی به منظور ارتقاء اقتصاد خانواده آنها و تعامل سازنده نهادها و ارگانهای متولی این امر برای بهبود فضای کسب و کار و فضای معیشتی این طیف را برجسته میسازد.
وی با تاکید بر توانمندیسازی زنان افزود: برای بهرهمندی جامعه از توانمندیهای زنان و برخورداری آنان از امکانات جامعه برای رشد و تعالی فرد و اجتماع زمینههای تسهیل مشارکت زنان در تسریع فرآیند توسعه و فضاسازی فرهنگی در عرصه جهانی و تحقق عدالت اجتماعی امری ضروری به نظر میرسد.
وی با تأکید بر هدایت توانمندی بانوان، بیان کرد: بانوان ایرانی دارای ایدهها و استعدادهای عالی در زمینههای مختلف هستند و تلاش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور دریافت پیشنهادات و ایدههای سازنده، شناسایی مشکلات برنامهریزی و برطرف کردن دغدغهها و مسائل بانوان توانمند این مجموعه است.
لیراوی با بیان اینکه آموزش ابزارهای قدرتمندی علیه فقر و گرسنگی و توانمندسازی زنان امری ضروری است افزود: این آموزشها سبب میشود تا زنان سالمتر باشند و نقش موثرتری در سودآوری و تصمیمسازی امور مرتبط به خانه را برعهده گیرند.
معاون آموزش پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با اشاره به توانمند سازی زنان روستایی گفت: آموزشهای مهارتی در توسعه پایدار روستا بسیار حائز اهمیت است و این آموزشها میتواند بعنوان یک فرهنگ در بین خانوادهها به ویژه در بین روستائیان نهادینه شود.
وی با بیان اینکه زمینه کارآفرینی در بین زنان روستایی استان بوشهر فراهم میشود افزود: با انجام آموزشهای مهارتی علاوه براینکه زمینه کارآفرینی در بین زنان روستایی فراهم میشود در بخش اقتصاد خانوادهها سبب آرامش اجتماعی آنها میشود.
لیراوی با بیان اینکه دولت نسبت به توسعه و ایجاد اشتغال پایدار به ویژه در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته توجه ویژهای دارد تصریح کرد: بی شک از تمام ظرفیتها و امکانات برای تحقق این مهم به شکل مطلوب استفاده میشود.
معاون آموزش پژوهش و برنامهریزی اداره کل آموزش فنی و حرفهای بوشهر تاکید کرد: نیازسنجی آموزشی فرآیندی است که در آن نیازهای منطقهای روستائیان در راستای توسعه کسب و کارهای روستایی شناسایی شده و به برنامهریزان آموزشی کمک میکند تا آموزشهای مهارتی مورد نیاز را به فراخور شرایط یک منطقه یا روستا ارائه دهند.
لیراوی گفت: حداقل سود و منفعت حاصل از این آموزشها بهره مندی حداکثری خانوادههای روستایی از امکانات موجود است که کمترین میزان صرف هزینه را برآنها دارد.