اصلاح قانون حضانت که موجب شرایط نامناسبی برای سرپرستی کودکان طلاق می‌شد، در دوره مجلس ششم انجام شد.

سهیلا جلودارزاده عضو اسبق هیئت رئیسه مجلس در سمینار ملی «زنان در تاریخ مجالس ایران»  با بیان اینکه در مجلس پنجم بین زنان از گروه‌های مختلف، همگرایی ایجاد شد، گفت: نتیجه همگرایی میان زنان، حل شدن یکی از معضلات و چالش‌های پیچیده زمان بود؛ بطوریکه مسئله محاسبه مهریه به نرخ روز را با مشارکت زنان از جناح‌های مختلف مجلس پنجم حل کردیم.

وی با بیان اینکه در مجلس ششم هم بخش زیادی از مطالبات زنان به عنوان مطالبات آحاد جامعه از جمله برخی قوانین ناعادلانه در خصوص زنان و خانواده اصلاح شد، افزود: ممنوعیت ازدواج دختران زیر سن بلوغ عاطفی و جسمانی و جلوگیری از ازدواج‌های اجباری از جمله موفقیت‌های زنان در مجلس ششم بود.

عضو اسبق هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: اصلاح قانون حضانت که موجب شرایط نامناسبی برای سرپرستی کودکان طلاق می‌شد، در این دوره انجام شد.

جلودارزاده با تاکید بر اهمیت حضور زنان در مجلس اضافه کرد: ضرورت ادامه انقلاب، نیازمند مشارکت فعال زنان در عرصه‌های سیاسی به ویژه مجلس است و برای مجلس آینده حضور ۳۰ درصدی زنان پیش‌بینی شده است.