زهرا ساعی: در جلسه برگزارشده با نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، اولویت‌های سال 93 را احصاء کرده‌ایم و قرار است طبق اولویت‌ها و نیازسنجی‌ها در چند زمینه خاص که بیشتر مسئه‌ساز هستند، متمرکز شویم.

زهرا ساعی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: کارگروه تخصصی بانوان استانداری تهران ظرفیت‌های زیادی دارد و برنامه‌هایی را در حوزه بانوان با همکاری و همفکری و برنامه‌ریزی مناسب تدوین می‌کنیم.

تشکیل کمیته بررسی سلامت جسمی و روانی زنان شاغل و دانشجو

مدیرکل اموربانوان استانداری تهران با بیان اینکه شورای راهبردی زنان استانداری تهران، اتاق فکر حوزه بانوان محسوب می‌شود، اظهارکرد:‌ دراین شورا کمیته‌های تخصصی تشکیل می‌شود که یکی از آنها کمیته زنان سرپرست خانوار است، علاوه بر آن به سلامت جسمی و روانی زنان سرپرست خانوار و زنان شاغل و دانشجو در قالب یک کمیته نیز می‌پردازیم.

برنامه‌ریزی استانداری برای هفته جوان

ساعی در پایان درباره برنامه‌های هفته جوان امور بانوان استانداری تهران نیز اظهارکرد:‌ در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری برنامه‌هایی در سطح شهرستان‌های استان تهران به مناسبت هفته جوان هستیم.