استاد کالج ویتون در ایالت ایلینوی آمریکا اعلام کرده که برای همبستگی با خواهران مسلمان آمریکایی‌اش در تعطیلات کریسمس حجاب خواهد داشت.

به گزارش روزنامه دیلی میل، لاریسا آلن هاوکینز، پروفسور کالج ویتون در ایالت ایلینوی آمریکا قول داده تا در تعطیلات کریسمس و برای همبستگی با خواهران مسلمانش حجاب داشته باشد و گفته است که هم مسلمانان و هم مسیحیان خدای واحد را می پرستند.

این اقدام این زن آمریکایی پس از افزایش موج حملات ضد مسلمانان در سراسر آمریکا در پی حادثه تیراندازی در سن برناردینو در ایالت کالیفرنیا که دو هفته قبل رخ داد، صورت گرفته است.

این زن آمریکایی که از 2007 در این کالج مشغول تدریس است،‌ در صفحه فیسبوک خود نوشت که این اقدام را به نشانه‌ از خودگذشتگی انجام می‌دهد. وی تاکید کرد: من به این خاطر که همسایه‌ام مسلمان است او را دوست ندارم بلکه به این دلیل او را دوست دارم چون او به واسطه شرافت انسانی مورد احترام است.

وی ادامه داد: من به موجب همبستگی انسانی در کنار همسایه مسلمان خود می‌ایستم چون همگی ما از یک روحیم و فرزندان ابوالبشر هستیم. همانطور که پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان گفت ما همگی یک خدا را می‌پرستیم.

این استاد دانشگاه همچنین از سایر زنان خواست تا به کمپین همبستگی وی بپیوندند و در همین راستا سه تن از دوستان این زن تصاویر خود را که دارای حجاب بودند، منتشر کردند.

پست های اولیه این استاد دانشگاه اقبال گسترده‌ای را در شبکه‌های اجتماعی درپی داشت بطوری‌که مورد استقبال شورای روابط اسلامی - آمریکایی نیز واقع شد.

البته مطالب و تصاویر بعدی که این زن در صفحه فیسبوک خود منتشر کرده مورد انتقاد برخی از مسیحیان نیز که با اظهارات وی مخالف بودند قرار گرفت.

براساس گزارش شورای روابط اسلامی آمریکا، از زمان وقوع حملات در سن برناردینوی کالیفرنیا، ده‌ها مورد اقدام علیه مسلمانان در سراسر آمریکا به وقوع پیوسته است.