دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر از تشکیل کمیته امور بانوان در شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی خبر داد.

محمدعلی نصرتی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان، وضعیت اعتیاد در بین زنان را نگران کننده دانست و اظهار داشت: سن اعتیاد در استان آذربایجان شرقی کاهش یافته است و حتی به زیر 15 سال هم سرایت داشته است.

وی با بیان اینکه کمیته امور بانوان در شورای مبارزه با مواد مخدر تشکیل شده است و با صدور حکم به صورت رسمی فعالیت خواهد کرد گفت: زنان تحکیم دهنده پیوند خانواده‌ها هستند و اعتیاد در این قشر بیشتر به بنیان خانواده‌ها ضربه خواهد زد و به علاوه تربیت فرزندان هم مختل می‌شود.

نصرتی گفت: در بحث مبارزه با مواد مخدر نگاه به آموزش و پرورش یک نگاه استراتژیک است و اگر از طریق آموزش و پرورش بتوانیم خانواده و جوانان را از تبعات خانمانسوز اعتیاد آگاه کنیم در مقابل اعتیاد و تهاجمات فرهنگی جامعه را واکسینه کرده‌ایم.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان به همدلی و همکاری مطلوب در استان در رابطه با کنترل اعتیاد اشاره کرد و گفت: در زمینه مبارزه با مواد مخدر یک همدلی و هم زبانی بین دستگاه‌های متولی وجود دارد و همه نهادها صادقانه در فکر ریشه کن کردن و کنترل اعتیاد در جامعه هستند.

وی گفت: در دنیا شیوه کنترل به سمت و سوی فرهنگی و فکری می‌رود ولی متأسفانه در کشور ما هنوز از شیوه درمان و پذیرش اجباری که بسیار پرهزینه و پرخطر است استفاده می‌شود.