مشاور وزیر و مدیرکل دفتر امور بانوان آموزش و پرورش از آموزش حقوق به دانش آموزان دوره متوسطه در 15 استان کشور خبر داد .

مهناز احمدی روز چهارشنبه در جلسه شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: علاوه بر آموزش حقوق ، آموزش های غیررسمی و طرح آموزش مهارتهای ارتباطی نیز برای دانش آموزان، معلمین و اولیاء در مدارس کشور در نظر گرفته شده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان وزریر آموزش و پرورش با اشاره به جایگاه بانوان در حوزه مدیریت استان گفت: موفقیت بانوان در ورود به عرصه های علمی کشور به عنوان یک برند در دنیا مطرح می شود در حالی که سهم اشتغال آنها در کشور حدود 13 درصد است .

وی یکی از شاخص های توسعه یافتگی کشورها را حضور بانوان در مدیریت کلان کشورها بیان کرد و افزود: مشارکت زنان در تصمیم گیری ها باعث می شود نیازها و امور آنها به طور طبیعی محقق شود.

احمدی اضافه کرد: تجربه نشان داده بانوانی که مدیریتی را بر عهده داشته اند، نگاهشان عمیق تر و دقیق تر است و یکی از فعالیت های بانوان حضور در عرصه های مختلف تصمیم گیری و حضور زنان در شوراهای سیاست گذاری ادارات ضروری است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به جایگاه نخست دانش آموزان و فرهنگیان یزدی در بسیاری از شاخص ها در کشور تصریح کرد: فرهنگیان باید در جهت ارتقای آگاهی مردم و زدودن جهل و نادانی تلاش کرده تا مسیر دانش آموزان به مسیر درست و روشنی هدایت شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست نقش بانوان را در مدیریت خانواده و اجتماع بی بدیل و ارزشمند دانست و افزود: بانوان استان یزد به غیر از مباحث علمی و پرورشی در امر خیر مدرسه سازی نیز نقشی پررنگ و مثال زدنی دارند.

احمد شیرزاد، اثر و نقش بانوان در فضای آموزش و پرورش را ستود و از تعهد و دقت نظر و تلاش آنان برای رشد و بالندگی نظام تعلیم و تربیت قدردانی کرد.

در این نشست هریک از اعضا نیز به بیان نظرات و دیدگاههای خود پرداختند.