کارشناسارشد مسائل اجتماعی با اشاره به آمادگی زنان کرمانشاهی برای ورود به عرصه مدیریتی، گفت: باید شرایط مساعد را برای تجربه مدیریت بانوان ایجاد کرد.
محمدرسول محنتفر اظهار کرد: استان کرمانشاه بهواسطه پشت سر گذاشتن هشت سال دفاع مقدس خسارتهای فراوانی از حملات و بمبارانهای دشمن بعثی متحمل شد.
محنتفر با اشاره به اینکه مردم شهرستانهای غرب استان کرمانشاه (سرپلذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب) با قرار داشتن در خط مقدم نبرد با دشمن سختیهای زیادی را به جان خریدند، افزود: از بین رفتن زیرساختها موجب ایجاد محرومیت در این منطقه شد.
این کارشناسارشد مسائل اجتماعی مردم این دیار را قهرمانان پرافتخاری عنوان کرد که با صبر و مقاومت دین خود را به نظام ادا کرده و کارنامه قابل قبولی کسب کردند.
وی با تاکید بر اینکه این مردم لایق بهترین خدمات و استفاده از امکانات مناسب هستند، عنوان کرد: مسئولان باید اقدامات و برنامههایی در شان این مردم در نظر میگرفته و برای رفع کمبودها تلاش میکردند.
این فعال فرهنگی خواستار توجه ویژه مقامات استانی و کشوری به مباحث معیشتی و پویایی وضعیت اقتصادی این دیار شد و گفت: باید برای کاستن آثار بیکاری، مشکلات اقتصادی و فاصله طبقاتی در این منطقه تلاش کرد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با تاکید بر اینکه نظام مقدس جمهوری اسلامی اقدامات زیادی برای ارائه خدمت به مردم این منطقه انجام داده، تصریح کرد: این اقدامات کافی نبوده و نتوانسته آثار محرومیت و عقبماندگی را از این مناطق مرزی کم کند.
محنتفر در مورد وضعیت زنان در شهرستانهای غربی استان کرمانشاه عنوان کرد: بانوان در این مناطق، بهویژه افراد تحصیل کرده با مشکلات مذکور بهصورت بیشتری مواجه هستند، چراکه با کمبودهای اقتصادی و بیکاری به شکل مضاعف روبهرو شدهاند.
وی با بیان اینکه زنان باید از حق و حقوق مسلم خویش نباید محروم شوند، خاطرنشان کرد: زمینه فعالیت زنان و مشارکت در تولید و مباحث اقتصادی فراهم نشده است.
محنتفر از فراموشی ظرفیتها و توانایی زنان این منطقه در مباحث اقتصادی سخن گفت و بیان داشت: این فعالیتها که نیازمند سرمایههای ناچیزی همچون توجه به اقتصاد خانگی است به فراموشی سپرده شده است.
این فعال فرهنگی دلیل این غفلت را باور غلط اولویت برخورداری مردان از فرصتهای شغلی عنوان کرد و گفت: در حوزه مدیریتی نیز زنان به هیچوجه بهصورت جدی وارد عرصه نشده و مورد توجه قرار نگرفتهاند.
وی افزود: آیا باید همچنان به این باور غلط معتقد باشیم که توانایی مدیریتی مردان بیشتر از زنان است؟ بنابراین نباید نگاه مدیریتی در حوزههای مختلف این منطقه مردسالارانه باشد، بلکه باید شرایط مساعد را برای تجربه مدیریتهای زنانه نیز ایجاد کرد.
محنتفر به آمادگی زنان این مناطق برای مشارکت و ورود در عرصه فرهنگی اشاره کرد و بیان داشت: این موضوع میتواند موجب کاهش مشکلاتی شود که ریشه فرهنگی دارد و البته شاهد انجام اقدامات و بروز استعدادهای خوبی در عرصه اجتماعی از سوی زنان خواهیم بود.