مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان گفت: حمایت از سازمان‌های مردم نهاد گام مهمی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

زهرا یعقوب‌نژاد در نشست تخصصی با مدیران عامل کانون‌ها و سازمان‌های مردم نهاد و بانوان فعال و کارآفرین حوزه زنان هرمزگان، حمایت از سازمان‌های مردم نهاد را یکی از برنامه‌های مهم دولت تدبیر و امید دانست و اظهار داشت: سمن‌ها از بطن جامعه و مردم تشکیل شده‌اند. حمایت از آنها گام مهمی در راستای اهداف بلندمدت دولت در کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی از تشکیل حلقه‌های ارتباطی بین سازمان‌های مردم نهاد خبر داد و افزود: این حلقه‌ها می‌تواند هم پل ارتباطی بین مردم و دولت باشد و هم در ریشه‌یابی مشکلات و ارائه راهکار در حوزه زنان و خانواده بسیار موثر است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با بیان اینکه یکی از مسایل مهمی که در جامعه امروز به آن توجه می‌شود سرمایه اجتماعی است، تصریح کرد: سرمایه‌های اجتماعی در سطوح مختلف شامل سطح فردی و همکاری‌های شبکه‌ای و سازمانی تعریف شده که با اعلام هنجارها و ارتباطات نانوشته در سطوح فردی شکل می‌گیرند و افزایش سرمایه‌های اجتماعی نیز به بهبود وضعیت جامعه کمک می‌کند.

وی خاطر نشان ساخت: سرمایه‌های اجتماعی دارایی پنهان جوامع امروزی هستند که باید به بهترین شکل ممکن برای حرکت رو به جلو از آن بهره برد. سازمان‌های مردم نهاد و کانون‌ها می‌توانند بازوی مهمی در پیشبرد اهداف دولت در این حوزه‌ها باشند.