‌مشاور وزیر نیرو در امور بانوان وخانواده نرخ مشارکت دختران در دانشگاه‌های کشور را 70 درصد عنوان کرد و گفت: این درحالی است که نرخ مشارکت اجتماعی زنان 15 درصد بوده، ولی با توجه به قابلیت‌های بانوان انتظارات در این بخش بیشتر است.

فاطمه قیومی در نشست بانوان صنعت آب و برق گلستان بر استفاده از توانایی زنان در عرصه‌های مدیریتی تاکید کرد و افزود: امروز حضور اجتماعی زنان در عرصه‌های مختلف چشمگیر است، اما بکارگیری توانمندی‌های این قشر در لایه‌های مدیریتی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین آفت و آسیب در جامعه بانوان شاغل را بی توجهی به توازن محیط کار و خانواده عنوان کرد و گفت: بانوان برای موفقیت در محیط‌های کاری نیاز به همراهی همسران دارند.

وی که به همراه مشاوران بانوان آبفا کشور و مدیریت منابع آب ایران سفری یک روزه به استان گلستان داشت، اظهار کرد‌: سه نگاه متحجرانه، روشنفکرانه و متعادل به حضور زنان در اجتماع وجود دارد که در این بین نگاه اسلام‌، امام راحل و مقام معظم رهبری به حضور زنان در اجتماع نگاه متعادلی است.

قیومی با بیان اینکه زنان در امور گوناگون از جمله همسرداری، تربیت فرزندان و حضور اجتماعی باید حضرت فاطمه زهرا (س) را الگوی خود قرار دهند، تصریح کرد: زنان باید در عرصه حضور اجتماعی و خانواده تعادل را رعایت کنند و از وظایف محوله غافل نشوند.

مشاور وزیر نیرو در امور بانوان و خانواده به جایگاه زنان در محیط‌های اداری نیز اشاره کرد و گفت: اکثر مدیران حضور بانوان برای جامعه کاری را غنیمت می‌دانند و نقش زنان در حوزه مدیریت مصرف آب و برق نیز دارای اهمیت بوده که نباید مورد غفلت قرار بگیرد.

قیومی همچنین خواستار حضور پررنگ تر بانوان در محیط‌های علمی و همچنین احراز مدارک تحصیلی بالاتر شد.

وی اضافه کرد: ارتقای توانمندی زنان مجموعه وزارت نیرو، ارائه آموزش‌های تخصصی، همسویی زنان جامعه با مباحث وزارت نیرو در خصوص مدیریت مصرف از جمله برنامه‌هایی است که در سال جاری پیگیری می‌شود.

مشاور وزیر نیرو با بیان اینکه حمایت خوبی در استان گلستان از بانوان شاغل در صنعت آب و برق صورت گرفته است‌، افزود: جمهوری اسلامی ایران برای حضور زنان در عرصه‌های اجتماعی قوانین خوبی از جمله افزایش مرخصی زایمان، استفاده از ساعت شیردهی و ایجاد ساعات شناور را تدوین کرده است.

در این جلسه بانوان شاغل در صنعت آب و برق گلستان به بیان پیشنهادات و خواسته‌های خود پرداختند که توجه بیشتر به امر ورزش بانوان، مشارکت بیشتر بانوان در همایش‌ها و دوره‌های آموزشی، برگزاری اردوهای زیارتی از آن جمله بود.