مدیرکل امور بانوان مازندران گفت: ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه بانوان مازندران وجود دارد و اصلا زیبنده نیست در جلسه شورای اداری آمل بانوان ما حضوری بسیار اندک دارند چراکه بانوان می‌توانند در همه عرصه‌ها پیشگام باشند.

مریم جمشیدی در جلسه شورای اداری شهرستان آمل که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد با بیان این‌که انقلاب اسلامی الگوی مردم آزادی‌خواه دنیا در خارج از مرزهای کشور شد، گفت: باتوجه به این‌که زنان ما در پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی نقش به سزایی داشتند باید بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گیرند.

وی با اعلام این‌که توان و ظرفیت بانوان در امور مختلف بسیار بالا است، ادامه داد: باید از زنان در موقعیت‌های مناسب با حفظ شخصیت و عدم خدشه‌دار شدن هویت آنها، بهره‌گیری کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به همکاری پیوسته و مستمر ادارات و نهادهای استان با اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، بیان کرد: در تحکیم بنیان خانواده، استانداری مازندران به‌عنوان نهادی الگو در سطح کشور مطرح است که در زمینه برگزاری جشنواره زوج‌های خوشبخت گام‌های بزرگی برداشتیم.

وی به برگزاری 98 جشنواره زوج‌های خوشبخت در شهرها و روستاهای مازندران اشاره کرد و گفت: امیدواریم با تلاش و جدیت مسئولان این جشنواره بیشتر از گذشته برگزار شود.

جمشیدی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با ادارات‌کل بهزیستی، فنی‌وحرفه‌ای مازندران و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان، خاطرنشان کرد: با این تفاهم‌نامه برخی از خدمات به صورت رایگان به جامعه هدف ارائه می‌شود.

این مسئول با اعلام این‌که کمیته آموزش دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران تاکنون 468 کارگاه آموزشی در حوزه‌های مختلف برگزار کرد، یادآور شد: برگزاری گردهمایی تخصصی نیز از دیگر بخش‌های مورد توجه است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران بابیان این‌که ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه بانوان مازندران وجود دارد، تصریح کرد: اصلا زیبنده نیست در جلسه شورای اداری آمل بانوان ما حضوری بسیار اندک دارند؛ بانوان می‌توانند در همه عرصه‌ها پیشگام باشند.

جمشیدی با اعلام این‌که آمل از اعتلای فرهنگی بسیار خوبی برخوردار است، اظهار کرد: فرمانداری آمل تعامل بسیار خوبی با امور بانوان استانداری دارد که گام‌های مؤثری در عرصه بانوان این شهرستان برداشتیم.

وی در پایان سخنانش رسانه را پیونددهنده بین ملت و دولت دانست و خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه و مطبوعات می‌توانند برای داشتن خانواده‌ای سالم و مستحکم در جامعه گام‌های بلندی بردارند.