مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده از تدوین پیش نویس سند امنیت کودکان و زنان در روابط اجتماعی بر اساس ماده 227 برنامه پنجم توسعه خبر داد.فهیمه فرهمند پور عصر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این سند توسط کارگروه 33 نفره ای تدوین شده و در مرحله دیگر که تا پایان شهریور به اتمام خواهد رسید، محتوای این سند( امنیت کودکان و زنان در روابط اجتماعی) آماده سازی خواهد شد .
فرهمندپور درباره بازنگری ماده 230 برنامه پنجم توسعه که متشکل از موارد مرتبط با حوزه زنان و خانواده است نیز گفت: گام هایی برای تدوین برنامه اجرایی این ماده در دولت قبل برداشته شد اما به دلیل نبود بودجه لازم، کار جدی انجام نگرفت. 
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده افزود: تا پایان شهریور سال جاری همه دستگاه ها موظفند گزارش جامعی را به معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری درباره ماده 230 ارائه کنند. 


** برگزاری نشست امور بانوان، در 5 منطقه کشور 
فرهمند پور همچنین از برگزاری نشست های منطقه ای امور بانوان وزارت کشور در استان های کشور خبر داد و افزود: 31 استان کشور به 5 منطقه بزرگ تقسیم شده اند که این نشست ها در آن مناطق برگزار خواهد شد. 
وی یادآور شد: نخستین نشست منطقه ای امور زنان و خانواده در ارومیه برگزار شد که دستاوردهای مفیدی به همراه داشت. 
وی گفت: این قبیل نشست ها فرصت مغتنمی هستند تا ضمن بازید کارگروه تخصصی زنان از طرح های موفق،حضور در جمع نخبگان زن ،بازدید از بند نسوان و اطلاع یابی از مشکلات زنان آن مناطق از ظرفیت همکاری منطقه ای و طرح و تجارب آنها استفاده شود. 
مشاور وزیر در حوزه بانوان مهمترین دستاورد نشست های منطقه ای حوزه بانوان را تدوین طرح و برنامه جامع سالیانه امور بانوان ذکر کرد و گفت: هماهنگی کاملی را از برنامه جامع امور بانوان در سراسر کشور به انجام خواهیم رساند. 


* مردم از فرمانداران زن بدون نگاه جنسیتی حمایت می کنند 
مشاور امور زنان وزیر کشور در پاسخ به سووال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه با توجه به انتصاب چهار فرماندار و یک شهردار زن در دولت یازدهم ،آیا حمایتی از دیگر نخبگان زن برای ورد به عرصه سیاست ودولت انجام خواهد شد یا خیر؟ گفت: فراهم بودن بستر لازم برای ورود زنان به عرصه سیاست و دولت بدون نگاه جنسیتی یعنی همان حمایت از توانمندی ها که محقق شده است. 
فرهمند پور با بیان اینکه مردم از انتصاب فرمانداران زن خشنود هستند و این امر را اعلام کرده اند، افزود: حمایت مردم از فرمانداران زن یعنی آنکه مردم توانایی پذیرش زنان را در جایگاههای مهم دولتی و کشوری دارند. 
وی تاکید کرد: ملاک انتصاب مسوولان در کشور جنسیت نیست و فرصت برابر به زنان داده شده تا توانمندی های خود را به معرض ارزیابی بگذارند. 


*نمایشگاه مدو لباس حمایت می شود 
فرهمند پور افزود: وزارت کشور حمایت خود را از برگزاری نمایشگاه مد و لباس اعلام و عنوان کرده است که از پیشنهادات و طرح های داوطلبان این نمایشگاه استقبال خواهد کرد و خود نیز فعالیت هایی در این زمینه به انجام خواهد رساند. 


* عفاف و حجاب در شورای اجتماعی کشور دنبال می شود 
مشاور وزیرکشور در پاسخ به ایرنا مبنی بر اینکه در خصوص ساماندهی اوضاع عفاف و حجاب چه تصمیماتی اتخاذ شده است، گفت: دستور رسیدگی به مساله عفاف و حجاب و ساماندهی سواحل از برنامه های در دستورکار شورای اجتماعی است که به طور جدی دنبال خواهد شد. 
وی یادآور شد: در سال 84 نیز یک بار این شورا مساله عفاف و حجاب را در دستور کار خود قرار داده بود اما به دلیل بی توجهی برخی دستگاهها به وظایف شان، این موضوع دچار بی مهری شده بود . 
وی ابراز امیدواری کرد با اهتمام وزیر کشور در مساله رسیدگی به عفاف و حجاب و تلاش شورای اجتماعی و نیز تقسیم این دغدغه مشترک بین دستگاهها ، رسیدگی به مساله حجاب و عفاف از حالت راکد و خنثی خارج شود. 


* نگاهمان به عفاف و حجاب مقابله ای نیست 
مشاور وزیر کشور با تاکید بر اینکه نگاه مان به حجاب مقابله ای نیست، گفت: پیش از مقابله با حجاب باید نگاه پیشگیرانه در بدحجابی داشت و البته دستگاههای ذیر بط باید کمک کنند. 
وی منکر فعالیت های نیروی انتظامی در برخورد با بدحجابی نشد و افزود:هرچند دستگاههای دیگری هم بجز نیروی انتظامی وظیفه رسیدگی و مقابله با بدحجابی را دارند که باید به وظایف خود عمل کنند اما نیروی انتطامی نمی تواند در برابر بدحجابی سکوت کند. 
وی ادامه داد: نیروی انتظامی با گروههای سازمان یافته که با عفاف و حجاب مقابله می کنند و با هنجارشکنی رفتارهای تهاجمی با مساله حجاب دارند مقابله می کند. 
وی بخشی از وظیفه نیروی انتظامی را ایجاد نظم و انضباط و مقابله با هنجارشکنی در جامعه بیان کرد و گفت: در حال حاضر 5 درصد جامعه بطور آگاهانه در تعارض با حجاب رفتارهای ستیزه جویانه دارند که نیروی انتظامی باید به این قشر رسیدگی کند. 
فرهمند پور افزایش مهارتهای نیروهای فعال در حوزه زنان وتوانمند سازی آنان را در حوزه های مختلف از دیگر اقدامات امور زنان و خانواده ذکرکرد. 
وی گفت: کارگروههای تخصصی زنان و خانواده در استانها تشکیل خواهد شد و برای توسعه مشارکت اجتماعی زنان در قالب های مختلف تلاش خواهیم کرد.