رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت:از دولت اجازه گرفته ایم تا از ۲۵ هزار کودک در معرض آسیب زیر ۱۰ سال که ممکن است به دلایل اقتصادی به مدرسه نیایند حمایت کنیم.

به گفته علی باقرزاده،از دولت اجازه گرفته ایم کودکان در معرض آسیب که از نظر روانشناختی گروه سنی ۶تا ۱۷ سال را شامل می شوند با همین استدلال که عبارت کودک آمده، آن هایی که در معرض آسیب هستند و به دلایل اقتصادی ممکن است به مدرسه نیایند تحت پوشش قرار دهیم.
به گفته وی،در این طرح مقرر شد با همکاری بخش غیردولتی و وزارت کار، کودکان کار، کودکان خیابانی و کودکان بدسرپرست که به‌دلیل عدم پرداخت پول بیمه، لوازم‌التحریر و لباس فرم مدرسه از تحصیل بازمی‌مانند، تحت پوشش قرار گیرند.