رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سخنی از امام راحل(ره)، تعالی یا انحطاط ملت‌ها را نتیجه حضور قوی یا ضعیف زنان در فرآیندهای مختلف اجتماعی دانست.

دکتر فاطمه طباطبایی در دومین جلسه شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور روسای شوراهای استانی و به میزبانی واحد کرمان برگزار شد با بیان سخنی از امام راحل گفت: «امام راحل می‌فرمودند اگر زنان انسان‌ساز از جوامع گرفته شوند، ملت‌ها به انحطاط کشانده می‌شوند که این موضوع به معنی آن است که تعالی یا انحطاط ملت‌ها بستگی به نحوه حضور زنان دارد.»

رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی دلیل تاکید این شورا بر حضور زنان را اثبات برابری با مردان ندانست و تاکید کرد: «ما بر این باور هستیم که چنانچه زنان به شایستگی‌های خود دست یابند جامعه از آنها بهره بیشتری خواهد برد و آینده طبعا پرشکوه تر خواهد بود.»

وی با ارائه گزارشی از روند شکل‌گیری این شورا و فعالیت‌های آن در دو سال گذشته توضیح داد: «این شورا در مهر 92 تشکیل شد، از همان ابتدا این موضوع را در نظر گرفتیم که در ترکیب شورا از آقایان نیز استفاده شود چراکه نمی‌خواستیم در مورد امور مربوط به دانشگاه به صورت جزیره‌ای عمل کنیم.»

رئیس انجمن عرفان با بیان اینکه آرزو داریم جایگاه زنان در دانشگاه با تدبیر و توجه دکتر میرزاده بهبود پیدا کند، گفت: «با تشکیل شورای راهبردی زنان فرهیخته برای جمع‌آوری اطلاعاتی درباره بانوان توانمند تلاش کردیم و این کار با تشکیل شوراهای راهبردی زنان فرهیخته در استان‌ها نیز پیگیری شد. اکنون نیز خوشبختانه 28 شورا در استان‌ها تشکیل و 168 جلسه نیز تا کنون برگزار کرده‌ایم».

طباطبایی: بر این باور هستیم که چنانچه زنان به شایستگی‌های خود دست یابند جامعه از آنها بهره بیشتری خواهد برد و آینده طبعا پرشکوه‌تر خواهد بود

طباطبایی با تشکر از دکتر آل‌طه به عنوان میزبان این جلسه ادامه داد: «آرزو می‌کنم این شوراها به اهداف خود دست یابند و زنان شایسته این مرز و بوم بتوانند به تعالی دست یابند؛ همان‌طور که امام راحل فرمودند از دامن زن مرد به معراج می‌رود، زنان شایسته خانواده را می‌سازند و خانواده سالم نیز جامعه را اصلاح می‌کنند.»

رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به آمارها مبنی بر حضور زنان در حوزه بهداشت و آموزش خواستار حضور زنان در سایر حوزه‌ها شد و افزود: «فضای مناسبی که امام راحل توقع داشتند به‌طور کامل محقق نشده است اما امیدواریم با همکاری و همدلی شما عزیزان این موضوع ارتقا یابد.»

عضو شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی هم تاکید کرد: «پس از حضور دکتر میرزاده در دانشگاه آزاد اسلامی شاهد شادابی و نشاط خاصی در مجموعه دانشگاه هستیم و توسعه کیفی دانشگاه رو به بهبود است.»

دکتر فروغ احراری با قدردانی از توجه و حمایت‌های رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد: «میرزاده از آغاز دوره مدیریتی خود یک نگاه مثبت به حضور زنان در عرصه‌های مختلف داشته و خلأ حضور بانوان را در پست‌های مدیریتی و دیگر سطوحی که حضور آنها اثربخش است، درک کرد، به همین منظور در بدو ورود خود به دانشگاه شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه را راه‌اندازی کردند.»

وی با بیان اینکه از زمان تشکیل شورای راهبردی زنان فرهیخته در دانشگاه شاهد تحرک خوبی در حوزه زنان بودیم، اظهار کرد: «حمایت‌های جدی رئیس دانشگاه در این حوزه باعث شد بخش زیادی از خلأ حضور زنان در سطوح مختلف در دانشگاه برطرف شود و بانوان حضور پررنگ‌تری داشته باشند.»

دکتر فهیمه باب‌الحوائجی، مدیر گروه و دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی واحد علوم و تحقیقات تهران و عضو کمیته تشکیلات و ارتباطات، نیز با قدردانی از رئیس واحد کرمان به خاطر برنامه‌ریزی مناسب برای برگزاری و میزبانی دومین گردهمایی شورای زنان فرهیخته دانشگاه، خواستار نیازسنجی به صورت تنظیم پرسشنامه و ابلاغ آن بصورت یکپارچه شد.

رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی، از مهمانان این شورا، نیز پس از استماع صحبت‌های روسای شوراهای استانی اظهار کرد: «با توجه به برگزاری 31 جلسه هیات امنای استانی در این مدت باید کمک کنیم تا اهداف این شورا بهتر از گذشته محقق شود.»

دکتر مجتبی علوی فاضل تاکید کرد: «فعالیت‌های این شورا باید گسترش یابد و واحدهای دانشگاهی مکلف به همکاری خواهند بود.»

در این نشست دکتر بابک آل طه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، اظهار کرد: «باعث افتخار است که دومین جلسه این شورا بعد از تهران در کرمان برگزار می‌شود.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان حضور زنان در فعالیت‌های اجتماعی و مدیریتی را در حد توانایی‌های آنان ندانست و تاکید کرد: «وجود این شورا برای شناسایی زنان فرهیخته و معرفی آنها به مدیریت دانشگاه بسیار ضروری است و غافل نمانیم که رشد و تعالی یکایک ما از دامان پر مهر این عزیزان است.»

ارائه عملکرد شورای استان‌های آذربایجان غربی، البرز، چهارمحال و بختیاری، سمنان، قزوین و کردستان و همچنین نقد عملکرد شوراهای استانی، پرسش و پاسخ و ارائه نظر و پیشنهاد شرکت‌کنندگان از دیگر برنامه‌های این جلسه شورا بود.