دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در پانزدهمین نشست مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشاورین دستگاه های اجرایی در امور زنان و خانواده که به میزبانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد،‌ موضوع زنان را در دولت بسیار مهم برشمرد و گفت: عزم دولت این است که بستری فراهم کند تا بانوان رشد یافته و به حقوق‌ خود در جامعه برسند.

در این نشست دکتر واعظی با تبریک میلاد حضرت زینب (س) و تاکید بر نظر مثبت دولت نسبت به حضور بانوان خاطر نشان ساخت: نیمی از جامعه ما را زنان تشکیل می دهند و هیچ دولتی نمی تواند نسبت به آنان بی تفاوت باشد و از این رو ادعا می کنم که در دولت مانعی برای حضور بانوان نیست.

وی با مثبت ارزیابی کردن برگزاری منظم این جلسات افزود: به موضوع حضور بانوان باید ریشه‌ای نگریست و بر اساس اصل شایسته سالاری تلاش کرد مقدمات رشد آنان بیش از گذشته فراهم شود.

دکتر واعظی با تاکید بر امر شایسته سالاری اظهار داشت: دولت، معتقد است باید بستر رشد بانوان را فراهم کرد و در شرایط مساوی با آقایان، از بانوان برای مسوولیت‌های مختلف استفاده نمود.

وی گفت: باید با آموزش بانوان زمینه ارتقا و کسب تجربه بیشتر را برای آنان ایجاد کرد.

دکتر واعظی در عین حال خواستار شناسایی بانوان مستعد و معرفی برای سمتهای مناسب توسط مشاوران حاضر در جلسه شد و گفت: دولت علاقه مند به حضور جدی بانوان در پست‌های مدیریتی بوده و اگر خروجی این جلسات منجر به برنامه‌ریزی و ترسیم نقشه راه شود ما در دولت قطعا حمایت خواهیم کرد.

دکتر واعظی حل مشکلات را نیازمند برنامه‌ریزی و همت دانست و ادامه داد: باید در این زمینه گام عملی برداشت تا به موفقیت دست یافت.

وی زنان را وظیفه شناس، متعهد و امانتدار برشمرد و گفت: زنان سرمایه‌ای دارند که اگر همگام با آن تجربه و آموزش کسب کنند، قطعا نسبت به بکارگیری آنان در مشاغل مدیریتی نظر مثبت وجود دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصریح کرد: زنان یاوران دولت هستند و باید بدانند دولت علی رغم تمام مشکلات با جدیت از فراهم کردن زمینه رشد آنان حمایت می کند.