وزیر بهداشت در همایش باران مهر و ماه که هم اکنون در حال برگزاری است، نیکوکاری بانوان در عرصه سلامت را زیباترین حضور آنان در عرصه های مختلف، عنوان کرد.

نخستین برنامه دکتر "سید حسن هاشمی" وزیر بهداشت در هشتمین سفر خود به استان فارس، حضور در همایش باران مهر و ماه با موضوع تجلیل از بانوان نیک اندیش عرصه سلامت  فارس بود.

دکتر هاشمی دراین همایش، با بیان اینکه تا خواهران ایران اسلامی همسو با انقلاب نشدند، این اقدام ملی به ثمر ننشست، افزود: در دوران جنگ هم، تشویق های مادران و خواهران، موجب پیروزی رزمندگان اسلام، شد.

او نخستین بانوی نیکوکار اسلام را حضرت خدیجه کبری(س) معرفی کرد که اقدامات پیامبر، با کارهای نیک او به ثمر رسید.

وزیر بهداشت با تاکید بر تاثیر اجتماعی فعالیت های نیک اندیشانه، از تمامی بانوان ایرانی که در کارهای خیر، به شکل مستقیم و غیرمستقیم دخیل هستند، تقدیر کرد.

دکتر هاشمی، تاکید کرد: این بهترین فرصتی است که خداوند، در اختیار شما نیکوکاران قرار داده و به نسل های بعد از شما هم انتقال می یابد.

در این همایش، با حضور وزیر بهداشت، حضرت آیت الله "دستغیب" رییس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس، دکتر "ایمانیه" رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر "شاهین محمدصادقی" نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی، دکتر "سید بصیر هاشمی" معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دکتر "علی اکبر رامجردی" مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس، از بانوان نیک اندیش عرصه سلامت فارس، تجلیل شد.