معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: مهمترین اولویت دولت یازدهم توجه به اشتغال و ازدواج جوانان و زنان جامعه است.

شهیندخت مولاوردی در جلسه شورای اداری شهرستان خوی با اشاره به سالگرد پیروزی و خلق حماسه 24 خرداد در سال 92، اظهار کرد: رویکرد دولت تدبیر و امید در حوزه زنان، توجه به تعادل و عدالت محوری در این حوزه است.

وی افزود: مهمترین اولویت دولت یازدهم توجه به اشتغال و ازدواج جوانان و زنان جامعه است.

معاون امورزنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به مصوبه شورای عالی اشتغال تصریح کرد: طبق مصوبه این شورا، بحث استخدام در ایران امروز معضلی جدی برای دولت است و سیاست هیئت دولت اشتغال به جای استخدام‌های دولتی است.

مولاوردی افزود: دغدغه اصلی شخص رئیس جمهور بازکردن قفل تحریم هاست چرا که معتقد هستند با بازشدن این قفل ها، هم اشتغال و هم رونق و توسعه اقتصادی برای کشور حاصل می شود.

وی اظهار کرد: ما در معاونت امور زنان در حال تدوین بسته حمایتی از زنان هستیم، در این بسته، رسیدگی به زنان سرپرست خانوار هدف اصلی ماست.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور به دستور حجت الاسلام روحانی برای چهاربانده کردن جاده خوی به قطور نیز اشاره کرده و افزود: شخص رئیس جمهور در جلسه بعد از برگشت از ترکیه به ابعاد مختلف تاریخی و فرهنگی و استراتژیک خوی اشاره کرده و بر لزوم هرچه زودتر تمام کردن این جاده تاکید فراوان کردند و  طبق توافقات به عمل آمده سرمایه گذاران ترک به سرمایه گذاری در احداث جاده خوی به قطور می پردازند.