مشاور امور بانوان مدیرعامل و معاون مدیریت توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید گفت: موسسه های خیریه کارآفرین که به سمت اشتغالزایی حرکت کنند حمایت می شوند.
ناهید کشاورز روز سه شنبه در دیدار با خیران استان ایلام افزود: موسسه های خیریه باید به سمت اشتغالزایی حرکت کنند و افراد تحت پوشش خود را به سمت مهارت های متناسب با ذوق، سلیقه، استعداد و توانایی شان سوق دهند.
وی تاکید کرد: افراد تحت پوشش موسسه های خیریه در صورت نیاز باید دوره های آموزشی مهارتی را فرا گرفته و به سمت تولید و اشتغال حرکت کنند.
وی با بیان اینکه به موسسه های خیریه ای که طرح و برنامه داشته و به سمت اشتغالزایی حرکت کنند تا سقف یک میلیارد ریال تسهیلات کم بهره اعطا می شود، گفت: در هر شهرستان کشور به 2 موسسه خیریه کارآفرین این تسهیلات پرداخت می شود.
وی اظهار کرد: تسهیلات در سطوح مختلف پرداخت می شود و به افراد تازه کار توصیه می شود سقف تسهیلات را تقاضا نکنند و پس از پیشرفت کار و داشتن بازار فروش برای دریافت سقف تسهیلات اقدام کنند.
معاون مدیریت توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید گفت: استان ایلام در زمینه های مختلف گردشگری، خانه های بوم گردی، قالی بافی و فرآورده های لبنی محلی و همچنین بازارچه های مرز مهران دارای فرصت طلایی است و باید از این فرصت ها در جهت توسعه اشتغال و کارآفرینی در استان بهره برداری شود.
وی ارائه طرح های کارشناسی با اشتغال آفرینی مناسب و دارای محصولی با بازار فروش مطلوب را شرط بهره مندی از فرصت های عمومی و نیز تسهیلات صندوق کارآفرینی امید عنوان کرد.
وی یکی دیگر از رسالت های صندوق کارآفرینی امید را توانمند سازی زنان روستایی و عشایر از طریق راه اندازی صندوق های اعتباری خرد عنوان کرد.
مشاور امور بانوان استاندار و مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری ایلام نیز در این نشست گفت: 70 سازمان مردم نهاد خیریه در استان فعال است و در زمینه ارائه کمک های نقدی و غیر نقدی و تامین جهیزیه برای افراد توان جو و کم بضاعت فعالیت می کنند.
کلثوم خلیلوند افزود: طرح های خوب این موسسه ها که زمینه ساز تولید و اشتغال هستند باید مورد حمایت قرار گیرند و کمک ها و تسهیلات ارائه شده در ازای ایجاد اشتغال به این موسسه ها داده شود.
مشاور امور بانوان استاندار ایلام گفت: زنان تحت پوشش موسسه های خیریه استان در زمینه تولید و فرآوری محصولات با کیفیت بسیار زیادی از جمله فرآورده های لبنی، روغن محلی، گلیم نقش برجسته و فرش تولید می کنند اما انسجام و هماهنگی لازم را ندارند.
وی افزود: این استان زمینه بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری و همچنین تولید صنایع غذایی ارگانیک دارد و می توان زنان کارآفرین را به سمت فعالیت در این بخش ها سوق داد.
خلیلوند از تمامی زنان زیر پوشش موسسه های خیریه استان خواست طرح ها و ایده های خود را به منظور بهره مندی از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید ارائه دهند.