رئیس کمیته امداد شهرستان گرگان با اشاره به اینکه یک‎هزار و 388 زن سرپرست خانوار زیرپوشش این نهاد از خدمات بیمه تامین اجتماعی بهره‎مند می‎شوند، گفت: از این تعداد 239 زن سرپرست خانوار مجری طرح اشتغال هستند.

جواد فردی ظهر امروز در گفت‎وگو با خبرنگاران اظهار کرد: یک‎هزار و 388 زن سرپرست خانوار در شهرستان گرگان زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، از این تعداد 239 نفر مجری طرح اشتغال هستند که از مزایای بازنشستگی بهره‎مند می‎شوند ضمن اینکه همه خانواده‎های زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) از بیمه خدمات درمانی استفاده می‎کنند.

وی با اشاره به اینکه نخستین و مهمترین گام برای ایجاد اشتغال توجه به آموزش است، تصریح کرد: از طریق دانش فنی و مهارت حرفه‎ای خانواده‎ها می‎توان مهارت و استعداد مددجویان را ارتقاء داد، اعتقاد داریم که آموزش‎ها باید متناسب با نیازهای شغلی منطقه انجام شود.

برای آموزش مددجویان تا یک میلیون تومان به صورت بلاعوض هزینه می‎کنیم

رئیس کمیته امداد شهرستان گرگان با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم اتخاذ رویکرد اقتصاد درون‎زا و برون‎نگر که بحث اقتصاد مقاومتی است با این هدف توانمندسازی خانواده‎ها در ابعاد مختلف از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ایجاد استقلال و توانمندسازی با مقوله اشتغالزایی و مهارت‎آموزی در اولویت قرار دارد.

فردی افزود: در راستای آموزش و اشتغال مددجویان تفاهم‎نامه‎های مختلفی با سازمان فنی و حرفه‎ای، صنایع دستی و آموزشگاه‎های معتبر طرف قرارداد با این سازمان‎ها منعقد شد.

وی اشاره به اینکه در زمینه آموزش تا یک میلیون تومان به صورت بلاعوض برای خانواده مددجویان هزینه می‎کنیم، گفت: اگر کسی نیاز به آموزش‎های تخصصی و تکمیلی داشته باشد به آنها 2 میلیون تومان وام بدون سود می‎دهیم و اقساط وام‎شان از زمانی که کار را شروع می‎کنند و درآمدزایی دارند آغاز می‎شود.

890 نفر از مددجویان از آموزش فنی و حرفه‎ای و مهارت‎آموزی برخوردار شدند

رئیس کمیته امداد شهرستان گرگان بیان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون 890 نفر از مددجویان آموزش فنی و حرفه‎ای، حرفه‎آموزی و مهارت‎آموزی فرا گرفتند.

فردی با اشاره به اینکه بعد از آموزش سراغ اشتغال نمی‎رویم، گفت: طرح‎های اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) متفاوت است نظیر وام کارانگیزی که سقف آن تا 4 میلیون تومان است، وام توان‎افزایی که سقف این وام تا 8 میلیون تومان است، وام خوداشتغالی نیز تا سقف 15 میلیون تومان به مددجویان داده می‎شود.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان گرگان هدف از ارائه تسهیلات در بخش کارانگیزی را افزایش روحیه کار و تلاش عنوان کرد و بیان داشت: در این طرح دنبال کسب درآمد برای خانواده‎ها نیستیم بلکه می‎خواهیم انگیزه کارو تلاش را در این خانواده‎ها ایجاد کنیم.

به گفته وی؛ هدف از ارائه وام توان‎افزایی ارتقاء سطح اقتصاد خانواده است، وام خوداشتغالی نیز با هدف خوداتکایی و کسب درآمد خانواده‎های مددجو صورت می‎گیرد.

رویکرد کمیته امداد پایدارسازی مشاغل است

فردی با اشاره به اینکه کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان گرگان در ایجاد اشتغال عملکرد موفقی داشته و حرف برای گفتن دارد، افزود: رویکرد کمیته امداد پایدارسازی مشاغل است ما فقط دنبال ایجاد شغل نیستیم در این راستا ناظران و مشاورانی داریم که قبل از تصویب و اجرای هر طرح از فضا، شرایط و امکانات طرح بازدید می‎کنند سپس نسبت به ارائه تسهیلات و اجرای طرح اقدام شود.

وی ابراز کرد: طرح‎ها به صورت فصلی نظارت می‎شود هر طرحی که اجرا می‎شود در سال اول، چهار مرحله مورد بازدید و نظارت کامل قرار می‎گیرد، در سال دوم نظارت در سه مرحله انجام می‎شود، در سال سوم نیز نظارت در دو مرحله و در سال چهارم این نظارت و ارزیابی در یک مرحله انجام می‎شود.

فردی بیان داشت: در این نظارت‎ها نیز هدف داریم چراکه هر چه نظارت‎ها بر این طرح‎ها بیشتر باشد باعث اطمینان خاطر شده و سرمایه‎ها به انحراف نمی‎رود.