همایش ملی زن و مدیریت در نظام آموزش عالی با اجرای مشترک شورای راهبردی زنان فرهیخته و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب روز چهارشنبه پنجم اسفند جاری برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و دبیر همایش ملی زن و مدیریت در نظام آموزش عالی در این باره اظهار کرد:‌ «سبک مدیریتی هر جامعه متأثر از ارزش‌های حاکم بر آن جامعه است. در بسیاری از عرصه‌های مدیریتی جهان، زنان هم در کنار مردان توانسته‌اند مدیران شایسته و توانایی باشند. الگوهای مدیریت اسلامی نیز منبعث از اصول و قوانین خاصی است که بر ملاک‌های مشخص استوار شده و سمت و سویی الهی دارد. مبرهن است که هدف آنها ارتقای انسان و بهبود نظام‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و خانوادگی است.‏»

دکتر احمد شمس افزود: «تأثیر حضور زنان در سطوح مدیریتی جامعه بویژه نقش آفرینی آنان در آموزش عالی کشور برای پیشرفت جامعه و کمک به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی غیرقابل انکار است. امروزه شاهد است که توانمندی زنان ایرانی در زمینه‌های گوناگون علمی- پژوهشی و اجرایی جامعه اسلامی به اثبات رسیده است. در همایش ملی زنان و مدیریت در آموزش عالی که با حضور و همراهی زنان فرهیخته این مرزو بوم برقرار خواهد شد برآنیم محدودیت‌ها و موانع دستیابی زنان به پست‌های مدیریتی در آموزش عالی را شناسایی و زمینه‌های بهبود وضعیت فعلی را با توجه به دیدگاه‌های دینی و نظرات اندیشمندان مسلمان بررسی و الگوهای راهبردی و عملیاتی را در راستای احراز پست‌های مدیریتی در آموزش عالی تبیین کنیم.»

همایش ملی زن و مدیریت در نظام آموزش عالی با اجرای مشترک شورای راهبردی زنان فرهیخته و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب روز چهارشنبه پنجم اسفند جاری منتظر و مشتاق حضور و مؤثر مدیران، استادان و همه علاقه‌مندان است.