مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان گفت: نگاه ویژه به طرح های خلاق حوزه زنان یکی از برنامه های کلان دولت تدبیر و امید است.

زهرا یعقوب نژاد در نشست منطقه ای مدیران ارشد شهرستانی و مشاوران امور بانوان دستگاه هایی اجرایی شرق هرمزگان که  در فرمانداری شهرستان میناب برگزار شد، عنوان کرد: یکی از برنامه های کلان دولت حمایت از طرح‌های برتر و خلاق در حوزه بانوان  است.

وی با تأکید بر تعامل مطلوب بین همه حوزه‌ها تصریح کرد: همه باید در تعامل باهم در تمام زمینه‌ها گام برداریم و باهمکاری، همفکری و خرد جمعی در هر گوشه این استان برای رفع مشکلات بانوان تلاش کنیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان افزود: با توجه به اینکه قطب صنایع دستی استان در شهرستان میناب با حضور زنان هرمزگانی در نمایشگاه های ملی و بین المللی همیشه به خوبی توانمندی ها  و ظرفیت ها ی  قابل توجه ای را  نشان داده اند برای اینکه در این راستا قدم بزرگی بردارند، ما در تلاش هستیم بتوانیم با اتکا به توانمندی بانوان هنرمند این شهرستان رونق بین المللی صادرات صنایع دستی این شهرستان را به مجامع بین المللی داشته باشیم.

یعقوب نژاد خاطرنشان کرد: در این نشست‌های هم‌اندیشی تلاش می‌کنیم اقدامات مؤثری در راستای هم‌افزایی و هم‌گرایی بیشتر ادارات دولتی، تشکل‌های غیردولتی و جامعه مدنی برای رفع مشکلات حوزه بانوان و خانواده انجام شود.

وی فعال کردن کانون های  فرهنگی اجتماعی بانوان در شهرستان های شرق استان و ایجاد روحیه نشاط  و شادابی و غنی کردن اوقات فراغت بانوان با توجه به توانمندی های آنان و احداث بازارچه هایی برای زنان سرپرست خانوار بازاریابی و عرصه محصولات صنایع دستی بانوان از اولویت های برنامه های حوزه زنان و خانواده عنوان کرد.